Nemáme z vás strach!

03.05.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Smer má za sebou tri mimoriadne úspešné protesty - v Bratislave, Martine aj Nitre došlo v priebehu piatich dní tisíce ľudí... a liberálna kaviareň sa zľakla. 

1. Potrebujú zničiť Smer za každú cenu. Dnes to v denníku SME napísali na hulváta - vraj štát má rozpustiť ĽS-NS a aj Smer. Citujem: 

"Azda sme si to predstavovali inak, ale keďže Smer musí byť zničený tak či tak, úvaha o tejto ceste nemusí byť márna."

2. Zároveň sme sa od šéfa ideopolície, prokurátora Honza, milovníka Reagana, NATO a všetkej krvi, čo majú na rukách, dozvedeli, že treba rozpustiť aj Republiku. 

3. Skrátka, treba rozpustiť celú opozíciu. Pozatvárať nás do basy za vymyslené nezmysly, ktoré vypáčili z nejakých zločincov, ošpiniť nás v médiách, ktoré sami vlastnia - a šup, ostanú len oni. 

4. Už tu bude len Čaputová, Šimečka, Sulík a Heger. Hovorcovia Veľkého brata. A každý, kto sa im postaví, skončí vo väzbe. Zapchajú mu ústa. 

5. Dôvod je jasný. V USA potrebujú slovenské územie k dispozícii kvôli vojne proti Rusku. Potrebujú tu americké základne a servilnú vládu, ktorá Zelenskému bude posielať zbrane. 

6. Potrebujú z nás urobiť Pakistan, ktorý bude slúžiť ako americké útočisko v zástupnej vojne, ktorú dnes vedú na Ukrajine. Preto tá hystéria proti nám, preto tá nenávisť. 

7. Našich voličov označujú za "opice" a "dezolátov". Na TV JOJ o ľuďoch hovoria ako o "luze", poradca prezidentky Čaputovej Goda o opozičných voličov hovorí ako o "zombielande". Hnus.

8. No nikto nemá potrebu sa ospravedlňovať - ide z nich číra arogancia a nenávisť. Len nedávno na koncerte za Ukrajinu z pódiá zaznievali tie najvlugárnejšie hecovačky proti mojej osobe - a nikto nič. 

9. Čaputová bola ticho, liberálne redakcie boli ticho, nikomu neprekážalo. Pretože našu milú pani prezidentku zaujíma iba jediná vec na svete - ona sama. 

10. Ale odrazu na prvomájovom proteste niekto v dave vykríkne čosi škaredé na jej blahorodie a rozzúrené kaviarne nás ohadzujú kelímkami zo Starbucksu. Smiešne. 

11. Je to celé len účelová hra. Nečudoval by som sa, keby to celé zorganizovali samé médiá, postavili sa do hlúčiku, nechali pár provokatérov vykríknuť vulgarizmus namiesto slova "agentka" a teraz robia ramená. 

12. V skutočnosti je to celé inak. Ľudia majú plné zuby prezidentky, ktorá kašle na Slovákov. Nechcú jej nadávať, chcú, aby odišla. Pretože zarezala referendum a odovzdala našu národnú suverenitu.

13. Ľudia chcú, aby im vláda pomohla pri extrémnom zdražovaní. Chcú, aby vláda prestala likvidovať opozičné médiá a politikov. Chcú aby bol mier a odmietajú rusofóbiu. 

14. A takýchto ľudí je čoraz viac. Kvôli tomuto sa nás boja. Nie kvôli nejakej nadávke v dave, ale kvôli tomu, že vieme mobilizovať masy proti krutovláde. A im sa to vymyká z rúk.

15. Boja sa Roberta Fica, boja sa Smeru. A chcú nás zničiť za každú cenu. Nesmieme im to dovoliť - tu ide o to, aby Slovensko nepremenili na americkú kolóniu a nezatiahli nás do jadrovej vojny.

Dovoľte mi poďakovať, priatelia, že čelíte všetkej tej liberálnej zlobe, ktorej centrom je Prezidentský palác. Vedieme spoločne vznešený zápas za Slovensko, za pracujúcich ľudí, za pravdu a za mier!

ĎAKUJEM VÁM!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/540908637406422