Nemecká Stála očkovacia komisia (Stiko) pre nedostatok vedeckých dát neodporúča plošnú vakcináciu detí a mládeže proti Covidu

11.06.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Ups. Toto je správa dňa!

1. Haló, ešte raz: nemeckí experti neodporúčajú očkovať deti a my čo? My tu ideme naše detičky vystavovať možným rizikám? Lebo Baťová odklepne čokoľvek, čo jej farmafirmy napíšu?

2. Pamätáte, ako nám tu slávna Baťová rozprávala, že AstraZeneca nemá vedľajšie účinky. A bum, zomrela žena. A potom sa náš slávny ústav poopravil, že hej, občas niekto zomrie, ale don´t worry. 

3. A kedy sa začneme znepokojovať v prípade detí? Keď zomrie prvé, druhé alebo päťdesiate? Si robia z ľudí srandu?! 

4. Do tretice zopakujme: nemeckí vedci hovoria - NIE! Nemci si budú chrániť svoje deti a my z tých našich urobíme pokusných králikov? To ako vážne?! 

5. Pripomínam, že u detí je šanca, že dostanú Covid a zomrú naň, taká miniatúrna, že toľko núl ešte nevynašli, aby to matematicky vyjadrili. Tak načo to do nich ideme rvať, preboha?

6. Desí ma, ako nezodpovedne ženieme ľudí do očkovania. Čaputovej pliecko, úsmev, sloboda, haha-hihi... Je hlásených tisíce nežiadúcich účinkov, 500 z nich je vážnych, máme viaceré úmrtia. A teraz ideme riskovať ešte aj životy našich detí? 

7. A ako sa má rodič rozhodnúť, keď je povolený len jeden názor? Akonáhle poviete niečo kritické na očkovanie, zošrotuje vás liberálna tlač. Do médií štát nalial milióny, aby šírili propagandu. V takomto prostredí si mnohí rodičia povedia, že však čo, riskneme to - a svoje deti tam pošlú. 

8. A čo potom, keď sa niečo stane? Kto bude zodpovedný? Budeme sa tváriť, že však to bolo ako úder blesku, neriešme, že malý Janko zomrel? Ani len neodškodníme, však - smola. Urobte si nového Janka! Mne sa snáď iba sníva. 

9. Akýkoľvek kritický názor je nasilu vypudzovaný z verejnej diskusie. Bežný človiečik, čo kuká Markízu, ani netuší, že existuje nejaký nositeľ Nobelovej ceny za virológiu Luc Montagnier, ktorý ostro kritizuje očkovanie proti Covidu. 

10. Ja len, že asi o tom chalan niečo vie, keď je profesor virológie s Nobelovkou. Či? Ale nie, tu sa mu vysmieva kdejaký násťročný liberálny bloger - vraj názory Montagniera nie sú relevantné. Jasné - počúvajme jedine Baťovú. A Matoviča!

11. Vyhovárajú sa, vraj nechcú pripustiť iné názory, aby neodradili ľudí od očkovania. Ale presne takto argumentujú totality! Presne takto nemá vyzerať vedecká diskusia, lebo tu už nejde o pravdu, ale len o to, ako dobytok nahnať do ohrady. Rútime sa do pekla. 

12. Je najvyšší čas začať serióznu debatu o tom, či chceme riskovať životy našich detí. Mnohí rodičia ich tam pošlú len kvôli praktickým výhodám - nikto nerieši zdravotné následky, ľudia sa spoliehajú na štát.  

13. Poznáte to, budeš môcť cestovať, budeš môcť chodiť na koncerty - bum, šľahneme ti experimentálnu vakcínu. Toto nie je o zdraví - oni ľudí normálne korumpujú!

14. Neprelievajme zodpovednosť na rodičov. Toto je vážna medicínska téma a keď raz nemeckí experti povedia, že nemajú dosť informácií na to, aby odporučili očkovanie detí, tak to berme sakramentsky vážne aj u nás na Slovensku. 

15. Nerobme z našich detičiek pokusných králikov. Ja svoje deti nedám zaočkovať, ani keby mi sľúbili modré z neba. Ale je našou morálnou povinnosťou chrániť všetky deti na Slovensku.  

Zavolajte do Nemecka a nechajte si poradiť! Zastavte to, kým je čas!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2975802222658337