OĽaNO je jedna veľká katastrofa

07.08.2020 Články, Facebook Články, Facebook

OĽaNO je jedna veľká katastrofa:

1. V Matovičovom hnutí zjavne vyhlásili vnútrostranícke preteky o to, kto dokáže urobiť arogantnejšiu tlačovku. Dnes sa do sútaže zapojil Lukáš Kyselica. A predviedol majstrovský výkon. 

2. Na stupni víťazov už naveky ostane premiér Matovič s jeho detinskou obhajobou svojej diplomovky, pamätáte - áno, skutok sa stal, no a čo, veď okrem toho som aj prekročil rýchlosť. V zahraničnej tlači nad slovenským premiérom krútia hlavou. Toto tu ešte nebolo. 

3. Dnes sa na stupne víťazov pridala so svojou arogantnou tlačovkou vychádzajúca hviezda hnutia Lukáš Kyselica, ktorý síce robil tajného agenta, ale dnes sa z ministerstva veselo vracia do parlamentu ako poslanec - akoby sa nechumelilo. A vraj nepýtajte sa ma na otázky "takéhoto charakteru". 

4. On ako tajný agent zvolal v parlamente tlačovku a očividne sa chcel s novinármi porozprávať o tom, či má radšej jahodovú alebo punčovú. OĽaNO si z ľudí proste robí srandu.

5. A ešte si v OĽaNO aj robia zásluhy z toho, že páchajú podvody a porušujú zákony - vraj oni sú iní a lepší, lebo sa k svojim zločinom vedia priznať. No gratulujeme, sú to hrdinovia novej doby - tajní agenti, plagiátori, podvodníci a zlodeji. Bravehearts 21.storočia. 

6. Kyselica iba potvrdzuje, na akej ideológii je postavené celé OĽaNO - v skratke, podviedli sme vás, zvykajte si. Alebo inak - skutok sa stal, no a čo! Arogancia, aká nemá obdoby.

7. K moci sa politickým podvodom dostali úplní amatéri, ktorí chcú do najvyšších bezpečnostných zložiek nasadiť svojich "našich ľudí", aby prenasledovali opozíciu, kriminalizovali politikov za ich názory a špehovali občanov. 

8. Dnes im klepla po prstoch prezidentka - a to už je čo povedať, keď prezidentka, ktorá ich šetrí ako vlastné deti, vráti do parlamentu tri ich zákony. Veľké poníženie. Vrátila špicľovací zákon 2.0, Lex Lipšic aj Lex Tomanovu. Všetky tieto tri zákony sme ako Smer v parlamente tvrdo kritizovali a varovali vládnych poslancov, že budú vrátené, pretože hrubo porušujú ústavné práva.

9. Ale im je všetko jedno. Pre nich je vládnutie len jedna veľká kolotočová jazda - bez akejkoľvek zodpovednosti, bez akéhokoľvek systému či odbornosti. Oni sa len bláznia.

10. Matovič v priamom prenose likviduje právny aj sociálny štát a myslí si, že to prekryje psychodelirickými statusmi a tlačovkami. A jeho parlamentný výkvet na čele s Pročkom a Tabakovou teraz doplní ďalší intelektuálny a morálny titán - agent Kyselica. Tomu sa až nechce veriť, do akého bahna táto vláda sťahuje Slovensko.

11. Každý deň nejaký škandál. Zoberte si Majského. Chlap, čo podviedol masy ľudí, ide sedieť a chlap, čo s ním v čase jeho podvodov robil luxusný biznis s pozemkami, sa stane predsedom vlády. Ale nevadí - Matovič nerieši, Matovič sa venuje statusom.

12. Medzitým minister Sulík odovzdáva do zahraničia strategický národný majetok a vláda oberá seniorov o dôchodky. Deťom berú obedy zadarmo a bankám dávajú milióny. Popri tom zadlžujú Slovensko, berú ľuďom prácu a znižujú minimálnu mzdu. 

13. A oni ešte majú tú drzosť sa tváriť, že za všetko zlé na svete môže Fico. Oni sa ani nenadýchnu bez toho, aby sa nevyhovárali na Smer. 

14. Nie, vážení kolegovia, my sme tajných agentov do politiky nevpašovali, diplomovky sme nepajcovali, právny štát sme nelikvidovali, strategické bohatstvo štátu sme nepredávali do zahraničia, seniorom a deťom sme pomáhali a bankám brali. Áno, za toto všetko sme "vinní".

15. Môžu do Roberta Fica kopať od rána do večera, no ľudia si vedia porovnať, kto je štátnik a kto je šašo. Smer ponúka zodpovednú ľavicovú a vlasteneckú alternatívu, oni ponúkajú - Kyselicu. 

Lukáš Kyselica je symbolom Matovičovej vlády. Symbolom jej arogancie, netransparentnosti a neschopnosti. V parlamente nemá čo hľadať.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2693050814266814