Od rána do večera čítam v liberálnych médiách, aký zlý je Smer a ako sabotujeme to úžasné očkovanie

24.06.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Všimnite si, médiá šíria tú najprimitívnejšiu očkovaciu propagandu a infantilne obhajujú zločiny Hegeromatovičovej vlády. 

2. A tak som sa pozrel na to, prečo to robia. Žeby kvôli prachom? 

3. Otvoril som Centrálny register zmlúv, či náhodou štát nekorumpuje médiá prostredníctvom peňazí daňových poplatníkov. A ajhľa, čo som našiel. 

4. Vydavateľ Aktualít dostal od štátu na očkovaciu kampaň takmer 100 tisíc EUR. Vydavateľ Denníka N takisto. Desiatky tisíc išli aj vydavateľovi SME a ďalším médiám. 

5. A úplná pecka. Televízia Markíza dostala za posledné mesiace od štátu a štátnych firiem ... sadnite si, prosím... 5 miliónov EUR. 

6. Hovoria tomu - nákup vysielacieho času. Ja tomu hovorím, že si kupujú médiá. 

7. Markíza dostala priamo od Ministerstva zdravotníctva na očkovaciu kampaň 900 tisíc EUR. Ďalších 720 tisíc išlo od Všeobecnej zdravotnej poisťovne. Na čo asi? 

8. A od štátneho Tiposu dostala Markíza rovno 3,5 milióna. Z toho sa až krúti hlava. Nemajú peniaze na ľudí, berú dôchodky seniorom, nedali takmer nič na štátnu pomoc - ale do médií rvú milióny!

9. A potom sa čudujeme, že médiá od rána do večera špinia na opozíciu a propagujú očkovanie spôsobom, že by aj Goebbels mohol závidieť. 

10. Žiadne iné názory, žiadne objektívne informácie, nič o vedľajších účinkoch, nič o rizikách. Len hnať ľudí ako dobytok. A hejtovať Roberta Fica, že čo si to dovoľuje, že sa ako slobodný človek nechce dať zaočkovať. 

11. Prachsprostá štátna korupcia. Hegeromatovičova vláda si nakúpila médiá, naliala do nich milióny zo štátnych peňazí a zneužíva ich na útoky na opozíciu a kritikov. 

12. Ja sa len pýtam, kde je NAKA. Ak sa potvrdí, že takto zalepujú médiám ústa a kupujú si ich priazeň - potom ide o najväčší korupčný škandál v dejinách Slovenska. 

Klamú, manipulujú, šíria nenávisť. Chcú z ľudí urobiť pokusných králikov, ohrozujú dokonca aj naše deti. Za prachy. Za milióny, čo do nich lejú, by zapredali aj vlastné mamy. 

Oligarchické médiá. Prichytené pri čine.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2986309464940946