Otvoril som si rannú tlač a srdiečko mi opäť trepoce dojatím, ako pravda a láska víťazí nad lžou a nenávisťou

23.03.2022 Články, Facebook Články, Facebook

1. V SME ma privítal prekrásny budovateľský článok o tom, ako sa spevák Konárik teší na golf s vojakmi Varšavskej..., pardon, NATO.    Ach, súdruh Bacílek by bol hrdý.

2. Pracujúce masy vítajú našich osloboditeľov, iskričky sa radostne ihrajú so seržantom Johnom, ach, s USA na večné časy. A nikdy inak!

3. V komentári súdruh Schutz pranieruje generálneho prokurátora, ktorý si nevie poradiť s piatou kolónou - ó, áno, súdruh Schutz, máš pravdu, nech odpadne, čo je hnilé! 

4. Generálny prokurátor sa previnil tým najťažším zločinom proti liberalizmu, zabudol udržiavať revolučnú bdelosť a podľahol revizionistickej predstave, že náš boj s vnútorným nepriateľom za nás vybojuje niekto iný. Nezaslúži si zľutovanie. 

5. Zato súdružka prezidentka ako vždy potešila. V harmonickom súzvuku s triedne uvedomelou tlačou spísala zoznam diverzných aktivít, ktorými sa šíri imperialistická propaganda. 

6. Keď budeš počuť suseda, ako sa sťažuje na privysoké ceny či nedajbože zacituje Newtona, okamžite ho nahlás Štátnej bezpečnosti - ide o nepriateľský živel, ktorý chce zvnútra rozkladať naše liberálno-demokratické zriadenie. 

7. Osobitne si dávajte pozor na ľudí, ktorí hovoria o Slovensku a problémoch Slovákov, sú to prejavy buržoázneho nacionalizmu, ktoré musíme nemilosrdne potláčať. Žiadne Slovensko, jedine Amerika!

8. Normalizácia radostne napreduje - v Denníku N čítame, ako treba vyhnať z SAV vedcov, ktorí majú iný politický názor a nevysporiadali sa s našim čiernobielym videním sveta.

9. Zlikvidovať treba nielen ruského agenta Blahu, ale aj jeho riaditeľa, ktorý sa zdráha ho prepustiť zo zamestnania. No chápete, on chce vo vedeckej ustanovizni tolerovať slobodu! Do basy s ním! 

10. Je veľkou otázkou - a to budú musieť súdruhovia prešetriť - či vôbec tento súdruh podpísal súhlas s prítomnosťou spojeneckých vojsk. S takýmito kolísavými kádrami ten náš liberálny kapitalizmus nikdy nevybudujeme! 

11. Správy zo zahraničia. Imperialistický červ Putin ďalej ohrozuje výdobytky ukrajinskej oligarchie, no prehráva na všetkých frontoch - tešme sa z utrpenia, ktoré ruskému ľudu spôsobujeme!

12. Radujme sa, že banderovskí hrdinovia z pokrokového bataliónu Azov sú už dva kilometre pred Moskvou, víťazstvo nad svetovým imperializmom je na dosah - a preto je mapa ruského postupu na Ukrajine každý deň červenšia. 

13. Nový Hitler je zjavne v koncoch, a preto musí v Rusku blokovať médiá a zavádzať cenzúru - zato my, veľkí demokrati, u nás na Slovensku zatvárame médiá a zavádzame cenzúru iba preto, aby sme ochránili slobodu a demokraciu. To je niečo celkom iné!

14. Režimová tlač dočítaná a mnou prechádza slastný pocit pyšného pioniera, ktorý buduje svetlejšie zajtrajšky. Neverte ruskej propagande, len tej našej, voňavej, americkej.

15. Spálime ruské knihy, zakážeme ruské jedlo, zlikvidujeme ruských športovcov - a dosiahneme ten náš vytúžený liberalizmus. V ideologickom ošiali kričme - zničme celé Rusko, raz a navždy!

Zober dnes svoje dieťa, nech odtrhne kvetinku a odnesie americkému vojakovi - to on stráži našu slobodu, demokraciu, korporácie a hamburgery, láskavý súdruh John - ďakujeme našej pokrokovej tlači, že nám to opäť pripomenula!

Ja len, že vitajte v roku 1953...



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/514822926681660