Pán Hamran, „padni komu padni“ bude platiť, ak obviníte ministra vnútra Mikulca z korupcie!

21.12.2021 Články, Facebook Články, Facebook

S veľkým sebazaprením som si dnes pozrel tlačovku p.  Hamrana, povereného riadením PZ. No vrana k vrane sadá, p. Hamran má len  menšie uši ako p. minister Mikulec, rozum rovnaký. Prepáčte p. Hamran za túto osobnú poznámku, ale hovoriť o protivládnom proteste ako o chrapúnstve, to si vyžaduje primeranú odpoveď.

Začnime ale inak. Ďakujem každému, kto sa vo štvrtok zúčastnil autoprotestu proti zdražovaniu a hlúposti našej vlády. Naše štatistky hovoria o 1500 autách, ktoré tvorili trúbiacu kolónu. Skvelé. Samozrejme, že nikto o tom nechce informovať, lebo pokiaľ ide o účasť, je to megaúspech. 

A tento megaúspech prekrývajú diskusiami o mojom trestnom stíhaní za podnecovanie. Nebudem sa zaoberať  poznámkami p. Hamrana, že mi nevedia doručovať, a že preto bolo treba ma obmedziť na slobode a predviesť na políciu. Niet známejšieho a monitorovanejšieho politika na Slovensku ako je Robert Fico. Presne vedia, kedy a kde som. 

Naše výzvy sa potvrdzujú. Zdražovanie naberá obludné tempo, podobne ako hlúposť vlády pri prijímaní protipandemických opatrení a nikto nič nerobí. Len p. Hamran, zavalený pokynmi pánov Mikulca a  Matoviča dookola opakuje „padni komu padni“. Ak to je tak, p. Hamran, pýtam sa, prečo ste nezačali trestné stíhanie  proti ministrovi vnútra Mikulcovi, keď dvaja dôveryhodní svedkovia hovoria, že vzal úplatok 100 tisíc Eur. Keď budem vidieť, ako si p. Mikulec preberá uznesenie o vznesením obvinenia za korupciu, potom sa môžeme začať baviť o hesle „padni komu padni“.



Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/posts/465900368227602