Po dnešku sa celé Slovensko pýta: Je Ľudovít Makó Matovičov človek?

20.05.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Sú všetky obvinenia, ktoré z neho vyliezli, iba spravodajskou hrou Igora Matoviča? 

1. Dnes bolo medializované, že bývalý šéf NAKA Branislav Zurian vo svojej škandalóznej výpovedi naznačil, že to tak môže byť. Z toho naskakuje mráz. Čo sa to preboha na Slovensku deje? 

2. Takto vypovedal Zurian - chlap, čo zjavne vie, o čom hovorí, keďže stál na čele NAKA počas Matovičovej vlády. 

3. Parafrázujem: Matovič potreboval Makóa v tichosti dostať z funkcie šéfa Kriminálneho úradu Finančnej správy a dostať ho do SIS. Že vraj bol taký "barter".

4. Úplne logická otázka: keď Matovič presadil Makóa do tajnej služby, nezapojil ho rovno do spravodajskej hry, na konci ktorej bola smrť Milana Lučanského a trýznenie ďalších obvinených?

5. Nespochybňuje to všetky Makóove výpovede? Všetky jeho udavania? Všetky jeho nezmysly? Prepánakráľa - však kvôli báchorkám jedného Makóa strčili do väzby kopu nevinných ľudí.

6. Pripomeňme, že Makó je jeden z partie profesionálnych "kajúcnikov", ktorí si navymýšľali klamstvá aj na Milana Lučanského a teda môžu za jeho smrť. 

7. A teraz sa dozvedáme, že Makó bol zrejme tajný agent SIS, ktorý plnil pokyny štátu? A teda Matovičovej vlády? A že ho do SIS dohodil sám Matovič? To ako vážne? 

8. Si zoberte: o hlavnom "kajúcnikovi" sa dozvedáme, že je možno Matovičov agent. Iný "udavač", ktorý klamal o Milanovi Lučanskom, spáchal samovraždu. Volal sa Böhm. Pustili ho a nechali ho v dome plnom zbraní. Tie náhodičky.

9. Takto končia ľudia, čo dohnali generála Lučanského k smrti. Pri všetkej úcte - toto celé riadne smrdí. Príliš veľa podozrivých úmrtí, príliš veľa "agentov", príliš veľa lží.

10. A teraz zistíme, že oni všetky svoje politické čistky postavili na jednom Makóovi a to je ich agent, ktorého presadil do SIS-ky sám Matovič. Z toho sa až krúti hlava. 

11. Pôsobí to celé ako Matovičov "masterplan" - má figúrky medzi udavačmi, má figúrky medzi sudcami a ešte si dosadil aj svoju figúrku na špeciálnu prokuratúru - svojho "súdruha" Lipšica. Celé zle.

12. Mimochodom, viete, aká bola Matovičova reakcia na Zurianovu výpoveď? Citujem ex-premiéra: „Bol som iba informovaný, že Makó odchádza z pozície šéfa KÚFS-u a že odchádza do SIS-ky.“

13. Pre tých, čo nepoznajú zákony o utajovaných skutočnostiach: Matovič v priamom prenose potvrdil, že Makó bol skutočne členom SIS. Odhalil tajného agenta. Porušil všetko, čo sa dá. 

14. Prečo urobil takúto školácku chybu, za ktorú môže byť stíhaný? Nie je to preto, že ho zaliala hrôza, že sa celá jeho spravodajská hra s Makóom odhalila? 

15. Že sa zosypal z toho, že vďaka Zurianovi sa celé Slovensko dozvie, že Makó je len jeho "mikrofón"? A že všetky politické čistky tu zorchestroval sám Matovič? 

16. Toto je veľká vec, priatelia. Ak sa potvrdí, že Milan Lučanský a ďalší politickí väzni sú len obeťou Matovičovej spravodajskej hry, v ktorej mal prsty agent SIS, ktorého si do tajnej služby presadil Matovič - toto je koniec jednej éry. Najtemnejšej éry.

17. V porovnaní s týmto sú hádky Matoviča a Sulíka iba detskou zábavkou. Tu zomierali nevinní ľudia. Vrátane hrdinského generála. Kvôli nim! 

18. Matovič by si asi mal nakúpiť mačacie šampóny do zásoby - lebo takáto kauza, aká sa tu rodí, taká tu ešte nebola... a tam, kde ho to zaveje, takéto fajnové vlasové prípravky mať nemusia...



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2956676994570860