Po Veľkej francúzskej a Veľkej októbrovej socialistickej tu máme Matovičovu daňovo-odvodovú

15.11.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Posledná borba vzplála, dajme sa na pochod. 

1. Ale vážne. Mne sa tým trápnym Matovičovým cirkusom ani nechce zaoberať. Nevenujme sa mu. S psychopatmi sa nerozpráva, psychopati sa liečia.... Toto nie je revolúcia. Toto je revanie. 

2. Moja malá mala včera narodeniny a okrem toho dávali Poirota - povedzte, kto okrem skalných prívržencov sadomasochizmu by si ničil nedeľu Matovičom. Henten tragéd by mal byť pred 22. hodinou zakázaný - mládeži neprístupný.  

3. Pri všetkej úcte. Aká revolúcia, preboha? Po prvé, Matovič necekol ani slovkom o daniach či odvodoch, on hovoril o rodinnej politike, čo je agenda ministerstva práce - s Krajniakom a Sme rodinou si teda v priamom prenose vytrel podlahu. 

4. Po druhé, Matovič včera odrazu našiel 1,2 miliardy na sociálne programy, čím len dokázal, že nebolo treba brať dôchodcom trináste dôchodky ani deťom obedy zadarmo... 

5. Ubližovali ľuďom úplne zbytočne. Len tak z plezíru. Vyhovárali sa na verejné financie a bohapusto klamali. Takúto facku seniorom už dlho nikto nedal. Matovič ukázal, že je to len obyčajné neoliberálne monštrum. 

6. Po tretie, Slovensko patrilo k tým najhorším krajinám z hľadiska pandemickej pomoci - tvárili sa, vraj nie sú peniaze. A teraz sa postaví vyrehotaný Matovič, že ajhľa, tu je 1,2 miliardy, pome rozdávať. Tomu sa povie arogancia.

7. Ale fajn, keby chcel Matovič reálne pomáhať rodinám, tak by sme sa o tom mohli baviť. Ale všetci vieme, že toto je len ďalší z jeho podvodov. Marketingová šou. Ktorá neprejde. Nemôže prejsť. 

8. Matovič je politická mŕtvola. Nikto ho už neberie vážne. Chce zainvestovať 1,2 miliardy do vlastných preferencií, lebo vie, že politicky umiera. Svojmu OĽaNO pichá do srdca adrenalín a myslí si, že ho zachráni. Nezachráni. Tú bandu primitívov už nezachráni nič.

9. Ak by jeho koaličný partner Sulík prijal Matovičovu "revolúciu", žiaden pravičiar by ho už nikdy nevolil. SaS-ka sa teraz  musí oháňať slobodou, biznisom a kapitalizmom, inak by nepôsobili dostatočne sociopaticky a zo Sulíka by programovo neostalo nič, len raňajky s Kočnerom a papalášske výletiky s dcérenkou. 

10. Črtá sa ďalší zničujúci konflikt Sulíka a Matoviča - už to začína byť skoro tradícia. S pandemickou vlnou vždy prichádza aj vojna Matoviča so Sulíkom. Toto fakt Slovensko potrebuje. Ešte väčší chaos. 

11. V skutočnosti Matovičove "revanie" nerieši nič. Kým by svoje "kartičky na krúžky" zrealizoval, prešli by 2 roky. Ak to dá na starosti Remišovej, tak aj 20 rokov. Dovtedy budú voľby - a bude po "revolúcii". Len predvolebné drísty - asi tak, ako keď točil videjká vo Francúzsku a na Cypre.

12. Medzitým zlikviduje samosprávy, ktorým chce zobrať milióny.  Ďalšia rana samosprávam - chcú im zobrať nemocnice, chcú im zobrať súdy... A teraz ešte aj peniaze z podielových daní. Oni doslova nenávidia regióny - nenávidia Slovensko. 

13. Ak by chcel Matovič reálne ušetriť na zbraniach a armáde, tak stojím prvý v rade a tlieskam. Ale každý vie, že toto Američania nikdy nedopustia. Roberta Fica predsa nepovalili kvôli tomu, aby im niekto znižoval platby impériu...

14. Matoviča preplieskajú tak, ako pri Sputniku. Naď pomedzi zuby akože súhlasí - v skutočnosti tento nápad vnútorne zlikviduje OĽaNO. Igor si vykopal svoj vlastný hrob - a Naď s Krúpom a Lengvarským budú tí Judáši, ktorí ho tam sotia.

15. Jediné, čo z Matovičovej tlačovky má nejaký zmysel, je to, že na nej nemal rúško. Vyhovoril sa, vraj sa o ňom natáča dokumentárny film a vtedy rúško mať nemusíte. 

16. Jeden filozof to v komentároch krásne zhodnotil: dúfajme, že tento dokumentárny film ostane súčasťou jeho zdravotnej dokumentácie. Budúci psychológovia by to určite využili ako študijný materiál. 

17. Ale viete čo môžete urobiť, keď nabudúce pôjdete do Lidla a nebudete chcieť mať rúško? Pustite si na mobile nahrávanie a tvárte sa, že točíte dokument. Copyright - Matovič. 

18. Odteraz sa takto môžete vyhovárať všade. Matovič predviedol celému národu, ako vážne je to s rúškami. Že - "dokumentárny film". Do popuku. On si zo Slovákov fakt robí srandu. 

19. Nie, priatelia, žiadna "revolúcia". To len Matovič zabudol užiť potrebné medikamenty. Klame a podvádza Slovensko a zase chce len upútať pozornosť. Však jeho si to všetko doženie... 

20. Nič ho nezachráni. On skončil a toto, čo predvádza, je z politického hľadiska len - rigor mortis.

Už neotravuj, Igor. Si politický zosnulý, tak poslúchni Mikasa - a daj si rúško 



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/434846638012623