Pred prezidentskými voľbami v 2014 pravica zneužila kamionistov aby vyhral Kiska voľby

13.01.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Pred prezidentskými voľbami v 2014 pravica zneužila kamionistov na útoky proti Robertovi Ficovi. Spomeňte si. Ako cez kopirák. Išlo o jediné - aby vyhral Kiska voľby.

KISKA ZNEUŽIL KAMIONISTOV V ROKU 2014 A ROBÍ TO ZAS!

Dnes robia to isté. Kiska, Truban a podobní. Klasika - blížia sa voľby, a tak kamionisti blokujú cesty. Kiska a jeho mecenáši opäť potrebujú helfnúť - a tak kamióny terorizujú ľudí. Repete.

A prečo toto Kiskovci robia? Len aby šírili nenávisť voči vláde, zobrali si Slovákov ako rukojemníkov a blokujú cesty. Chodím po Slovensku a vidím, ako ich majú ľudia plné zuby.

TOTO NIE JE ŠTRAJK, TOTO JE PREDVOLEBNÁ KAMPAŇ

Pri všetkej úcte - to, čo páchajú kamionisti, to nie je štrajk. Oni nie sú odbory, oni nevyvíjajú nátlakové akcie voči zamestnávateľom. Oni nebojujú proti vykorisťovaniu.

Oni bojujú za Kisku, Trubana, Magdoška a podobných politických podvodníkov a lúzrov. Všetko ťažkí milionári, ktorí majú kamionistov na saláme - ale chcú prevziať moc a tak kamionistov sprosto zneužívajú ako politický nástroj.

BORDEL NA CESTÁCH JE ZODPOVEDNOSŤ KISKU, TRUBANA A OPOZÍCIE

O nič iné nejde. Čistá politika. Lebo asi nikto neuverí tomu, že problematiku, ktorá tu je niekoľko rokov, majú potrebu kamionisti riešiť takto hlúpym a bezohľadným spôsobom, ktorý ubližuje ľuďom, práve pred voľbami. Obyčajná sprostá kampaň.

Bordel na cestách je zodpovednosť Kisku, Trubana, Remišovej a všetkých tých, čo zneužívajú kamionistov na predvolebnú kampaň.

A KTO BUDE NABUDÚCE BLOKOVAŤ CESTY, ABY NEMUSEL PLATIŤ DANE? PENTA? TAKTO TO MÁ FUNGOVAŤ?

Žiadať zníženie daní prostredníctvom blokády ciest? To kde sme?

Čím väčší kamión a čím väčší bordel, tým nižšie dane? A keď nabudúce vybehne nejaký Magdoško s kombajnom a zablokuje diaľnicu - tak mu štát vyplatí výpalné a odpustí dane?

A keď na cesty pošle Penta celý svoj vozový park a zablokuje hranice, tak čo - odpustíme dane Pente? To takto má fungovať štát?

TOTO NIE JE ODBORÁRSKY ŠTRAJK ROBOTNÍKOV, TOTO JE POLITICKÝ ÚTOK PRAVICE NA VLÁDU

Ja plne podporujem štrajky za zvýšenie miezd. A vždy budem stáť na strane robotníkov a odborov. Ale aby partia dobrodruhov, nacucnutá na pravicové strany, zneužívala svoje veľké vozy, vydierala vládu a terorizovala Slovensko kvôli voľbám - tak to teda nie.

Robia to pred každými voľbami, v ktorých Kiska stojí proti Smeru a účel je vždy ten istý - bojovať proti našej vláde. To nevidí len slepý.

KEĎ SA KAZISVETICA IDE HRAŤ NA ODBORNÍČKU NA AUTODOPRAVU

Len nech ľudia vedia, kto im bráni cestovať - je to hra slovenskej opozície. Nech sa idú poďakovať Kiskovi, Trubanovi a celej opozícii.

Vláda opakovane ponúka kamionistom rokovanie. Ale to oni nesmú pripustiť - tak predsa neznel pokyn z opozičných politických centrál - že áno.

Milí kamionisti, využijú vás a odkopnú. Toto s vami spravia Truban a Kiska. Spravili si z vás handry, ktoré použijú, aby prevzali moc a potom vám ešte zvýšia dane a urobia vám zo života peklo.

Alebo vážne veríte, že vaše problémy vyrieši bábkoherečka? Že vaše problémy vyrieši z boží vůle Kazisvetica? Si robíte srandu?

MONŠTRUM KISKA NEVÁHA ZNEUŽIŤ VRAŽDU A KAMIONISTOV - LEN ABY PREVZAL MOC

Ľudia, zrátajte to Kiskovi vo voľbách.

On za toto môže.
On môže za to, že dnes blokujú cesty.
On za týmto politicky stojí.
On je to zlo, ktoré zneužilo vraždu Jána Kuciaka a cez svojho tajtrlíka Šeligu tu hecovalo námestia.
On je to zlo, ktoré arogantne lyžovalo v čase, keď tu zavraždili mladých ľudí.
On je to zlo, ktoré ničí vaše životy na cestách. Robil to pred 6 rokmi, robí to zas.
On je to zlo, ktoré je morálne zodpovedné za nenávisť na Slovensku.

Monštrum, ktoré neváha zneužiť vraždu. Monštrum, ktoré neváha zneužiť kamionistov. Monštrum menom Kiska.


poslanec NR SR Ľuboš Blaha