Predseda vlády Igor Matovič už zase dokazuje, že je majster v šliapaní si po jazyku

02.09.2020 Články, Facebook Články, Facebook

1. Celý deň márne čakám na jeho status, v ktorom nám oznámi, že dnes sa zakazujú predávať nemecké klobásky. 1. septembra 1939 predsa vypukla druhá svetová vojna a začalo ju nacistické Nemecko. 

2. Spomeňte si - pred pár dňami, 21. augusta, si Igor Matovič na svoju stenu vyvesil fotografiu, že sa zakazuje predávať ruská zmrzlina. Ak chce viniť Rusov za to, čo spáchal Brežnev, nevidím jediný dôvod, prečo by nemal viniť Nemcov za to, čo spáchal Hitler. 

3. Logika nepustí. Dnes by mal zavesiť rovnako hlúpu fotografiu, že sa zakazuje predaj nemeckých klobások. Ak predseda vlády absurdným spôsobom šíri nenávisť voči Rusom, prečo nepoužíva rovnaký meter pri Nemcoch? 

4. Ja viem, priatelia, to je ako hádzať hrach na stenu. Očakávať logickú konzistentnosť od Igora Matoviča, to je ako očakávať od pápeža, že bude fanúšik black metalu. To jednoducho nejde. 

5. Jeden rok Igor Matovič kričí, že plagiátori musia odstúpiť, ďalší rok zisťujeme, že on sám je plagiátor, ale to už odstúpiť netreba - treba urobiť zákon, ktorý potrestá všetkých ostatných plagiátorov. To nevymyslíš, to je OĽaNO. Obyčajní pokrytci a nezávislí farizeji. 

6. Jeden rok kričí, že treba odpolitizovať verejnú správu a potom vyhodí všetkých prednostov a dosadí tam svojich ľudí. 

7. Jeden rok tvrdí, že o všetkom majú rozhodovať ľudia v referende a teraz sa tu hrá na tajnostkára a o projektoch na európsky plán obnovy rozhoduje pod rúškom tmy ako bankový lupič. 

8. Na poľské výročie Solidarity nechá Bratislavský hrad vysvietiť farbami Poľska, na podporu bieloruskej opozície nasvecujú hrad farbami bieloruských fašistov, no keď je Slovenské národné povstanie, tak nič, žiadne slovenské národné farby, však čo tam po našich slovenských výročiach - z hradu treba robiť poľskú a bieloruskú diskotéku. 

9. Proti belgickým nacistom v polícii, ktorí zabili Jozefa Chovanca, už protestujú aj samotní Belgičania a ďakujeme za to! Sú zdesení z toho, že tento prípad belgické orgány dva roky ututlávali a nikto o tom až do zverejnenia videa spred pár dní nevedel. Belgičania sa búria proti smrti Slováka, no predseda vlády Slovenskej republiky stále nič - jemu je jedno, ako trpia Slováci v zahraničí. 

10. A aby toho nebolo dosť - najnovšie nechá premiér Matovič na RTVS odvysielať prejav, v ktorom prikazuje deťom, aby nosili v škole rúška, ale sám len pár dní dozadu na svadbe žiadne rúško nemal. 

11. Lebo malé deti musia, no veľký pánko nemusí. Hej, hej, "nepokazme si to" - hádam si papaláši z OĽaNO nebudú kaziť svadbu. Ale šikanovať deti - na to ich je. Pokrytectvo od rána do večera. 

12. Rozumiem ľuďom, ktorí toho majú plné zuby a chcú ísť do ulíc. A rozumiem aj tomu, že ide o občianske protesty a v tom je ich sila. 

13. Nikto ich nemôže označiť za spolitizované - odpor voči vláde Igora Matoviča vyviera zdola, je spontánny a čisto občiansky. Nikto to nemôže spochybniť a to je v tejto chvíli to najdôležitejšie.   

14. Držíme palce a ďalej budeme presviedčať ľudí na Slovensku - v parlamente, v médiách aj na sieťach - že táto vláda je pokrytecká, nesociálna, diletantská a čo je najhoršie - že okráda ľudí. Tých najslabších. Spoločnými silami rastieme - a bude nás čoraz viac... Až príde čas.

15. Spoločne za Slovensko! Za pracujúcich ľudí! Za pravdu!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2724631074442121