Prestaňte sa správať ako malé rozmaznané decko, pani Čaputová!

10.11.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Takže Zuzanu Čaputovú neuniesla Lochnesská príšera. Po týždni sa našla. A žiaľ, už zase predvádza celému Slovensku, aká je zúfalo nepripravená na post hlavy štátu. Lepšie by to dávala aj Matovičova Klárka. 

1. Včera Čaputová zase vyzývala k očkovaniu ako malé trucovité decko, ktoré nechce prijať fakt, že pod stromčekom nebola najnovšia barbina a tak sa ľútostivo hádže o zem.

2. Na Slovensku sa preočkovanosť motá hlboko pod 50% a keby teraz aj nabehli do ulíc Hlink..., pardon, Hegerove gardy a násilne by pichali injekciu do pleca každému, koho by stretli, tak či tak by to nič neriešilo. 

3. V Dánsku majú 80% a Covid im brutálne stúpa. To isté v Belgicku, to isté v Británii. Najhoršie je na tom Slovinsko a Estónsko, kde majú o vyše 10-15% vyššiu preočkovanosť ako u nás. Stále nedopína, madam? 

4. Dobre viete, že tie tirády o očkovaní sú zbytočné. Robíte si len alibi, aby ste sa potom mohli vyhovárať, že za obete môžu nezačkovaní a pfuj, tí zlí "extrémistickí" politici, ktorí si nedali včeličku. 

5. Robíte si len predpolie na to, aby ste zase iba šírili nenávisť - nič iné neviete. Hecujete polovicu národa do číreho hejtu a ani to neviete urobiť narovinu. Aj to robíte zbabelo, úlisne a podprahovo. Sladký hlások, ustarostený výraz, lesklá garderóba - úplná Matka Tereza. 

6. Ale výsledkom vašich prázdnych rečí nie je žiadne dobrodenie, ale prehlbovanie nenávisti na Slovensku. Žiadna matka Tereza, ale strýko Benito. Už si to konečne uvedomte - rozdeľujete spoločnosť a eskalujete napätie!

7. Namiesto tých nechutností, ktoré spoločne s liberálnymi médiami šírite o polovici národa, ktorá má iný názor na očkovanie, skúste konečne robiť niečo pre ľudí. Vykašlite sa na tie modlitby k vašej svätej trojici Pfizer - Moderna - Astra a riešte problémy ľudí! 

8. Čo tak ukázať pochopenie pre nezaočkovaných? Povedať - rešpektujeme vás a budeme pomáhať, od toho tu sme. Čo tak sa prestať vyhrážať ako poslední gestapáci a začať s ľuďmi jednať ako s dospelými bytosťami? 

9. Čo tak napríklad vyzvať vládu, aby ľuďom sprístupnila testy na protilátky? Zadarmo! Mnohí ľudia na Slovensku vírus prekonali bez príznakov a ani o tom nevedia. Možno máme väčšinu populácie s dostatočnými protilátkami. 

10. Prečo to nezistiť? Prečo ich nútiť do očkovania, z ktorého už o mesiac mnohokrát nemáte žiadne protilátky a budete chodiť na včeličky ako priemerný feťák z Ovsišťa. Prečo ich oberať o slobodu, ak sú zdraví a nič im nehrozí? Toto nie je riešenie, už to pochopte! 

11. Poznám prípady, kedy si išiel dať Očko zmerať protilátky a bum - takmer nula. A naopak, poznám Neočko, ktorí majú protilátok aj bez toho, aby prispievali k ziskom americkým farmafirmám - prečo to nezmerať? Prečo nedať ľuďom túto šancu?  

12. Nie, namiesto toho sa tu ide panička hádzať o zem ako prerastené rozmaznané decko. Nikam to nevedie. A je to nielen infantilné, ale aj nebezpečné - pretože v čase, kedy potrebujeme národ spájať, hlava štátu iba zbytočne rozdeľuje a jatrí rany. 

13. Ale čo čakať od prezidentky, ktorá sa nevie spratať do kože ani pri prijímaní svojich partnerov zo zahraničia. Videli ste, ako sa včera tvárila na fotkách s poľským prezidentom? S prepáčením - ako keby ju práve okakal holub.

14. Keď prijímala Macrona či Merkelovú, tak bola rozžiarená ako Popelka Šafránková, keď otvárala tretí oriešok. Ale pri poľskom prezidentovi Dudovi sa ostentatívne tvári kyslo ako päťročné decko, do ktorého nasilu cpete špenát. Veď to je také detinské!

15. Brusel kope do Poľska a tak aj Čaputová musí ukázať, aká je strašne protipoľská. A takto hlúpučko to naznačuje - preboha, spamätajte sa, pani, nemáte 5 rokov.

Prestaňte vnucovať ľuďom to očkovanie a hľadajte už konečne seriózne riešenia! Prestaňte vnucovať ľuďom agendu Bruselu a Washingtonu a správajte sa dospelo. Chceme tak veľa? 

Slovensko dnes potrebuje silnú a zjednocujúcu hlavu štátu a nie dobre živenú dekoráciu, ktorá trucuje ako malé decko.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/431657044998249