Prezidentka Z. Čaputová, prestaňte sa riadiť západnými príkazmi a okamžite vyhláste referendum vedúce k predčasným voľbám na 29. októbra!

06.09.2022 Články Články

Takto to dopadne vždy, keď sa po oklamaní voličov dostanú k moci malé decká a blázni. Malé decká po chvíli pustia do nohavíc a ujdú a blázni sa tešia, že môžu dokončiť rozvrat štátu do dokonalosti. Dnešný definitívny rozpad vládnej koalície je prejavom absolútnej neschopnosti jej členov a ignorancie záujmov ľudí v najťažších časoch zdražovania a oberania krajiny o suverenitu. Je smutné, že prezidentka Z. Čaputová, ktorá má podľa Ústavy SR POVINNOSŤ ZABEZPEČOVAŤ RIADNY CHOD ÚSTAVNÝCH ORGÁNOV, sa na toto všetko naivne pozerá a počúva len to, čo jej volajú z veľvyslanectva USA v Bratislave- chrániť Matoviča, Hegera a Remišovú za každú cenu. 

SMER-SD vytvoril zorganizovaním úspešnej petičnej akcie prezidentke legitímny nástroj, ako túto šialenú ústavnú krízu vyriešiť. Stačí, ak 29. októbra vyhlási referendum, ktoré bude viesť k definitívnemu pádu menšinovej vlády a krátko po tom aj k predčasným voľbám, ktoré su jediným legitímnym východiskom.



Zdroj: https://www.facebook.com/robertficosk/posts/pfbid02s5EY1vVZ1zDffcUCou42XPmunGMbrzUjTAzbMSUZnUfe4oDSS9oCSgCdqHyZLy8Dl