Prezidentka Zuzana Čaputová v rozhodujúcej chvíli našej novodobej histórie zlyhala a obrátila sa chrbtom slovenskému národu

31.10.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Nie je to prekvapenie, ale aj tak je to voči ľuďom neuveriteľne surové. 

1.  Prezidentka Čaputová mohla zastaviť celoplošné testovanie, ktoré môže ohroziť verejné zdravie.

2. Mohla donútiť duševne nespôsobilého premiéra Matoviča, aby  zrušil tresty pre tých, ktorí na rýchlotesty nechcú ísť.

3. Mohla odvolať armádu, mohla to celé zrušiť. No namiesto toho reagovala na výzvu Smeru odmietnutím. Takúto máte prezidentku, Slováci. Úprimnú sústrasť. 

4. Lekári varujú pred nákazením počas testovania. Nielen Covidom. Budete tam stáť v chlade celé rodiny aj s malými deťmi, lebo ich nebudete mať kam odložiť. Môžete dostať chrípku, môžete dostať zápal pľúc.

5. Keby to celé aspoň malo nejaký zmysel, ale Matovičove rýchlotesty nevedia odhaliť prakticky nič - tým pádom nijako nepomôžu v boji proti pandémii.

6. Toto celé je jedno megalomanské kolektívne bláznovstvo, ktoré organizuje chlap bez vzdelania, bez morálky, bez akejkoľvek empatie. Sme v rukách šialenca. 

7. Dnes sa premiér Matovič vycapil do televízie spoločne s Milanom Rastislavom Štefánikom, našim národným velikánom. Ten kontrast už ani nemohol byť väčší.

8. Štefánik bojoval za našu slobodu, Matovič ju ľuďom berie. Štefánik sa preslávil výrokom "veriť, milovať, pracovať", Matovič likviduje dôveru ľudí v štát, šíri nenávisť, likviduje možnosť pracovať pre tých, čo sa nezúčastnia jeho testovačky. On je priamym protikladom Štefánika.

9. Musel som Štefánikovi prekryť oči, aby nevidel, ako zotročujú slovenský národ.

10. Ľudia majú cez víkend tieto možnosti:

A) Tí, ktorí chcú vedieť, či nemajú Covid alebo jednoducho musia byť budúci týždeň v práci, nech idú na PCR test. Žiaľ, zaplatia si. A ktovie, či vôbec zoženú termín. Matovičov antigénový test pre nich nemá zmysel. PCR áno. 

B) Tí, ktorí sa nechali oklamať Matovičom, že antigénový test zistí niečo o ich zdraví, budú sklamaní - vyšpárajú sa im v nose a okrem pocitu penetrácie im to nijako nepomôže. Nech si aspoň dávajú pozor, aby sa pri testovaní nenakazili - mohli by šíriť chorobu. 

C) Tí, ktorí nechcú ísť, no neriskujú, že prídu o príjem a o prácu, nech zostanú doma. Nech nejdú. Nech neriskujú svoje zdravie. Nech ukážu, že stále je dosť Slovákov, ktorí neohnú chrbát a nepoddajú sa tyranovi. Tí, ktorí môžu, nech revoltujú. Čím viac, tým lepšie. 

D) Tých, ktorí nechcú ísť, no prišli by o prácu, nemá nikto právo súdiť - živia rodiny a nemôžu prísť o príjem. Nech si tam aspoň na znak protestu oblečú žltú/oranžovú vestu z auta - je to symbol odporu. Nech ukážu, že nie sú ovce. Nech ukážu, že sú tam "dobrovoľne nasilu". Reflexná vesta! 

11. Priatelia, budúci týždeň budeme odvolávať vládu Igora Matoviča. Boj pokračuje. Už vieme, že Matovič sa nezastaví pred ničím - a my musíme pritvrdiť. 

12. Budeme zvažovať aj trestné oznámenie, pretože pravdepodobne došlo ku spáchaniu viacerých trestných činov. Matovičovi reálne hrozí basa. 

13. Budeme bojovať za všetkých, ktorým fašistická vláda obmedzí nástup do práce bez žltej hviezdy, pardon, bez certifikátu.

14. Na Slovensku sme sa dostali do štádia, kedy platí Test macht frei. Už tu raz niečo podobné bolo a Slovensko potrebuje opäť povstať proti tyranom. Musíme bojovať za ľudí, ktorým upierajú slobodu a ľudské práva.

15. Veriť, milovať, pracovať. Vráťme Slovensku dôveru, súdržnosť a dôstojnosť pre pracujúcich ľudí. Vráťme ľuďom to, čo nám Štefánik prial, no Matovič vzal.

Boj začína.




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2784126211825940