Príjemný podvečer, priatelia

11.10.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Dovoľte pár viet k súčasnej situácii.

Premiér Matovič dokazuje každým dňom, že na post predsedu vlády proste nemá. Nevie zvážiť situáciu, nevie robiť rozhodnutia, nevie čo znamená mať zodpovednosť, býva príliš často psychicky a emočne indisponovaný.Preto jeho "opatrenia" sú vždy najma teatrálne a takmer vždy oneskorené a zmatočné. Aj tieto posledné.Nemá predpoklady na vedenie vlády a ani byť lídrom pre našu krajinu a obyvateľov.

Najvačším  problémom súčasných opatrení je, že sú skratové a vyvolané premiérovou hystériou. Ku každému jednému opatreniu mala byť predložená analýza, času bolo dosť, len premiér ho trestuhodne premrhal ničnerobením počas leta. Rozhodnutia od stola pod tlakom hystérie a zakrývajúc sa akousi komisiou bez reálneho mandátu je ako ten Fond pomoci čo založil akože pre občanov, opať najma teatrálne v prvej vlne a od ktorého sa na jeseň sám dištancoval. 

I. Matovič proste nevie čo má robiť a tak reaguje hystericky a skratovo. Zle nastavené “ochranné” opatrenia uškodia. A to nie je teraz o politickom súboji, nespokojnosť s premiérovými návrhmi už verejne vyjadrili hádam všetky profesie. 

Premiér a vláda mali počas leta lepšie pripraviť zdravotníctvo a soc.pomoc a pripraviť finančnú podporu pre odvetvia podnikania, priemyslu a pod., ktoré mala mať vláda na základe analýzy vytipované ako kritické s predpokladom uzatvorenia ich prevádzky. Nič z toho premiér ani vláda neurobili. Teraz robia skratové rozhodnutia a ešte sa strápňujú medzi sebou na FB.

PS:...no a Zlatica Puškárová ho opať demaskovala svojimi otázkami. Koľko teda máte pripravených zdrojov pre tých, ktorých sa dotknú opatrenia? Odpoveď: Ja neviem. 

Úplne chápem Sulíka že sa mu nechce hodiny počúvať hysterického premiéra a celú tú skupinku pritakávajúcich “expertov”



Zdroj: https://www.facebook.com/monikabenovaep/posts/10151459141979969