Pripravení do boja!

07.07.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Dnes začína schôdza parlamentu, ráno sme mali zasadnutie klubu SMER-SD. Pripravení do boja

1. Magister Kollár vraj chce predložiť návrh na vlastné odvolanie. Má to byť len šou pre verejnosť. Dohodli sa na koaličnej rade, ako urobiť bláznov zo svojich voličov.

2. Kollára podržia, ale urobia to tak, aby to na verejnosti vyzeralo akože zásadovo - obyčajný marketingový podvod.

3. Pán magister sa bude tváriť ako morálny hrdina - však on vyvodil zodpovednosť, dal návrh na svoje odvolanie, čo chcete viac!?

4. A on, úbohý magister predsa nemôže za to, že ho parlament v tajnom hlasovaní neodvolal. No chápete. Čisté ako Žaluď s Piťom dokopy. Oslavujme magistra Kollára, je to morálny vzor!

5. Aj SaS a Za ľudí sa budú tváriť ako tí najmorálnejší. Neustúpili a trvali na tom, že Kollár musí odísť. A dohnali ho k návrhu na odstúpenie - ach, národní hrdinovia! Stavajme im pomníky!

6. Jedna polka sa bude tváriť, že nechcú rozbiť koalíciu, a tak treba Kollárovi odpustiť aj vraždu. Dobrú zábavu si predsa nenechajú pokaziť nejakou morálkou, ešteže to. Ako hovorí blonďavá klasička - hlavne, že je dobrá nálada. Proste.

7. Druhá polka bude predstierať úprimné rozčarovanie, že v tajnom hlasovaní Kollára parlament neodvolal. Och, ako sa to len mohlo stať? Taká galiba! Ale za to predsa oni nemôžu! Oni sú všetci zásadoví! Tie hlasy pre Kollára spadli z nebies!

8. No chápete, môže za to to prekliate tajné hlasovanie, všetci budú zmätení! Pár dní budú krčiť ramenami, tváriť sa ustarostene, kto len mohol zradiť svoje zásady a čakať, kým to celé vyhnije. V mene hesla - od válova nás nedostanú!

9. Opakujem - je to len šou pre verejnosť. A slušnoľudia, ktorí ich volili, im to radi zhltnú - základom liberálnej morálky je predsa hodnoty predstierať, nie sa nimi riadiť. Tá ich hra na morálku je len jedna veľká gigantická faloš. A vždy bola.

10. Poznáte to. Deti umierajú od hladu? Nevadí, čo tam po ľuďoch, tárajme o ľudských právach. Američania vedú vojny? Nevadí, čo tam po obetiach, poďme plakať nad tým, že Putin zakázal nejakú liberálnu mimovládku.

11. Oligarchovia majú všetko v rukách? Nevadí, tárajme o boji s mafiou a slúžme prehnitým finančným skupinám. Prenasledujú sa ľudia s iným názorom? Nevadí, to je predsa v mene slobody a demokracie. A tak ďalej.

12. Takáto je liberálna morálka. A tu si fakt niekto myslí, že si nenájdu výhovorku pri nejakej sfalšovanej diplomovke? Veď tí si našli výhovorku aj pre vykynoženie Indiánov.

13. Toto je ich operačný kód už po stáročia - sladké rečičky o slobode a morálke, no výsledok je prehnitá mafiánska oligarchia.

14. SMER-SD samozrejme zahlasuje za Kollárovo odvolanie. Je hanbou pre Slovensko, že na čele parlamente stojí mafiánska podržtaška.

14. To, že opajcoval svoju diplomovku, je asi tá najúsmevnejšia časť jeho mafia-friendly životopisu. Mal si radšej kúpiť titul, na ktorý má nárok: MFn. Boris Kollár, PLG. Na poste predsedu parlamentu nemá čo tento podvodník hľadať!

15. Kollár to dnes prežije, ale pôjdu po ňom ďalej. Americká ambasáda chce, aby vládlo PS/Spolu. A celé liberálne impérium, vrátane eseťáckych mimovládok a médií, pôjde po ňom. Toto je len začiatok. Magister sa ešte zapotí.

16. A kým sa oni budú hádať ako psi, so Slovenskom to pôjde dolu vodou. Matovič bude rozoštvávať a ponižovať. Partia okolo neho bude kradnúť a plieniť. A Slováci budú prichádzať o prácu a sociálne istoty. No proste - slušnovláda.

17. Pravica nedokáže vládnuť. Prináša len chaos a nenávisť. Už po 100 dňoch sú rozhádaní do nepríčetnosti. A bude to len a len horšie. Toto je to, čo dnes Slovensko potrebuje? Nestabilitu a hádky?

18. My musíme pracovať na našej ľavicovej alternatíve. Slovensko potrebuje silný sociálny štát a ochranu národných záujmov. Rýchlo skonsolidujeme Smer a ideme do boja. Za pracujúcich ľudí, za Slovensko, za pravdu!

19. Pekný deň, priatelia!

20. Vencerémos 



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2671117936460102