Slovensko nemá premiéra

04.07.2021 Články, Videá Články, Videá

1. Všetko je hore nohami, 60% Slovákov idú vyhlásiť za "podľudí", zavádzajú očkovací apartheid.

2. Podčlovek nebude môcť chodiť do reštaurácií, bude väznený v karanténe, ekonomicky ho zruinujú...

3. Ľudia sú vystrašení, nevedia, čo bude... SMER to napadne na Ústavnom súde, hrozí tu hororová diskriminácia a likvidácia ľudských práv.

4. A Heger? Ten si robí fotečky na Oravskom hrade a vytešuje sa, že bol pasovaný ako šľachtic. Hej, práve v tejto chvíli je ideálny čas na takéto detské hry.

5. V koalícii sa nevedia zhodnúť kompletne na ničom, v polhodinových intervaloch mal tlačovku Kollár, Sulík, Matovič aj Kiskov pikolík Šeliga...

6. Dokonca aj intelektuálna hviezda SaS Cigániková sa vyjadrila - vraj neočkovaní môžu za to, že nebude môcť ísť ku kaderníkovi. Armageddon!

7. Proste hitparáda ľudskej hlúposti. Vyhlásili súťaž o to, kto surovejšie potrestá "podľudí". Víťaz dostane kávovar a špeciálnu cenu Markíza De Sada - mučiace kliešte na zlých nezaočkovancov.

8. Toto tu dnes na Slovensku zažívame. A Heger nič. Neexistuje. Však je len premiér, tak načo by k tomu niečo povedal?

9. V parlamente som to povedal jasne, on je ako nafukovacia... Ehm, nafukovací Edo. Nafúkneš a môžeš si s ním robiť, čo chceš.

10. V skutočnosti ďalej vládne Matovič a ďalej experimentuje so Slovenskom. A 90% národa ho tak nenávidí, že bez ochranky nemôže vyjsť na ulicu.

11. Pred rokom vrieskal po Robertovi Ficovi, že má ochranku. Vraj to je "bezbrehý papalášizmus".

12. A teraz si nechal svojim poskokom Mikulcom priklepnúť ochranku, lebo odrazu to bezbrehý papalášizmus nie je. Perfektné.

13. Milý bezbrehý papaláš Matovič, len pripomínam, že Robert Fico chodí medzi ľudí bez ochranky, fotia sa s ním a držia mu palce - videli sme to napríklad na pochode odborárov.

14. Vy keby ste vytiahli päty z tej vašej milionárskej haciendy bez bodyguardov, tak vás ľudia vyženú čapicami. Hrdina!

15. V parlamente som to vytmavil Matovičovi aj Hegerovi. Nech sa páči, priatelia 

Pekný víkend a zajtra sa vidíme v Branči pri Nitre na národnej púti na počesť osláv Cyrila a Metoda, ktorú organizuje SMER-SD. Teším sa na vás!






Zdroj: https://fb.watch/6xCDtjiUn6/