Tak si to zhrňme

15.10.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Štát kolabuje, ľudia prichádzajú o všetko... a čo robí naša vláda?

1. Premiér Matovič plače na sociálnych sieťach nad fotkou z letnej dovolenky spred dvoch rokov - vraj mu bolo tak dobre, s Pavlínkou pri mori... a teraz, chúďa naše, tak trpí. 

2. Poľutujme pána premiéra, potrebuje utešiť a pohladiť. A hlavne nech ďalej vypisuje statusíky, veď ľudia iba prichádzajú o robotu a ekonomika nám iba padá na hlavu. Prečo by niečo robil, keď môže plakať od dojatia nad fotkami z dovoleniek a snívať? 

3. Samozrejme, okrem romantických fotiek z dovolenky predseda vlády pomáha Slovensku aj inak. Každé tri hodiny má tlačovku, v ktorej kydá na Sulíka. Lebo to je zmyslom predsedu vlády v čase koronakrízy - skvelé. 

4. Tak veľmi sa snaží vypudiť z vlády Richarda Sulíka, že mu teraz detinsky robí rôzne naprieky. Ministrovi školstva vraj zastavil reformu a štátneho tajomníka Klusa nezobral do Bruselu. Aké dospelé. 

5. Ja len, že Klus do Bruselu nechodieva na pionierske výlety. Z titulu svojej funkcie má zodpovednosť za európske záležitosti. Matovič zjavne doteraz nepochopil fungovanie štátu. On nie je maharadža, ktorý si na exotický výlet zoberie alebo nezoberie svojho obľúbeného sloníka. 

6. Matovič nepochopil, že je premiér, ktorý má do Bruseli chodiť s ľuďmi, ktorých poveril vedením konkrétnej agendy. A ak im nedôveruje, nech ich vyhodí z vlády. Alebo nech láskavo vysvetlí daňovým poplatníkom, za čo teda Klusa platíme, keď ho Matovič v Bruseli nepotrebuje? Toto je absolútna fraška. 

7. Začína to pripomínať klasický film Vojna Roseovcov s Michaelom Douglasom. Problém je, že Matovič a Sulík nie sú rozvádzajúci sa manželia, ale koaliční partneri a posledné, čo teraz Slovensko potrebuje, je, aby sa v priamom prenose ohadzovali formičkami. 

8. Zaskvel sa aj Boris Kollár, ktorý dnes v Rádiu Expres oznámil národu, že riešenia covidu máme nechať na epidemiológov a venerológov. Ja len, že venerológovia riešia pohlavné choroby - chlamýdie, syfilis a tak. Čo to má spoločné s covidom, to vie len Boris Kollár.   

9. Predseda parlamentu zjavne nedokáže ani na chvíľu myslieť na nič iné ako na sex. To sme to vyhrali. Na čele vlády trojročné decko a na čele parlamentu Průša. 

10. V časoch konjunktúry by sme sa možno zabávali. Ale Slovensko je na pokraji priepasti a na čele štátu sú ľudia, z ktorých by sa chytali za hlavu aj domorodí náčelníci v Zimbabwe. Lebo aj tí majú vyššiu štábnu kultúru. 

Gratulujem tým, kto 29. februára volili vládne strany. Fakt gratulujem



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2766968936875001