Tak si zhrňme, čo sa aktuálne deje na Slovensku

24.05.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Matovič priznal, že sa stretával s kajúcnikmi Ľudovítom Makóom aj Bernardom Slobodníkom. Čiže žiadna konšpirácia SMER-u, ale čistá pravda. A je tu seriózne podozrenie, že obaja kajúcnici sú iba jeho nastrčené figúrky, ktorými likviduje opozíciu. 

2. Je tu tiež seriózne podozrenie, že vďaka takýmto Matovičovým figúrkam sa vláda zbavila aj Milana Lučanského. Tu už sa nebavíme o fazuľkách, tu už ide o život a o smrť. 

3. Z najvyšších poschodí NAKA uniklo, že Matovič je aktérom štátnej korupcie a chcel uplatiť 20 miliónmi tajnú službu, aby tam dostal svojho agenta Makóa. To máme fakt mlčať? 

4. Branislav Zurian dokonca spomína vydieranie premiéra Hegera, ktorého človek z Tiposu je vraj namočený do podvodov s DPH. Vyzerá to tak, že OĽaNO je súčasťou šialenej chobotnice. 

5. Po týchto prevaleniach by za normálnych okolností mali putovať Heger s Matovičom do väzby - tak sa to predsa najnovšie robí, keď niečo povie nejaký "kajúcnik". 

6. Namiesto toho do bytu Zuriana vpálili kukláči a ešte predtým v pivnici SIS zasadla Konšpiračná Desina, aby riešila "ovplyvňovanie vyšetrovania". Čudné, že?

7. Ale keď na to poukážete, tak ste konšpirátor - máte predsa tichúčko sedieť, kým vyvalia dvere aj vám. Čo na tom, že odrazu neplatí "padni komu padni" - odrazu sa nevyšetruje Matovič, odrazu sa prenasleduje ten, kto ho udal. Zurian. 

8. Dozvedáme sa, vraj opozícia nemá chcieť informácie od vlády - my máme slepo veriť svojim vodcom. Ako za starých gestapáckych čias. Ach, naši drahí führeríkovia, máme aj freneticky tlieskať a hajlovať? Či stačí, keď budeme skandovať na slávu Matoviča? 

9. Všimnite sa, ako sa kúsok po kúsku valí dole celá ta matovičovská propaganda o boji s mafiou. V skutočnosti tu najviac pripomína mafiu práve OĽaNO. 

10. U Mičovského práve zbalili jeho nominantku na čele Slovenského pozemkového fondu - mala strážiť korupciu a teraz je z nej sama obvinená. Rozkošné. 

11. Jánom Kuciakom sa oháňajú v každej druhej vete, ale nepovedia, že Kuciak písal články o špinavých peniazoch pre Lipšicovu stranu, ktoré vzišli z machinácií s eurofondami. 

12. V kauze, o ktorej písal Kuciak, figuruje meno bývalého funkcionára Lipšicovej strany NOVA. Istý Škola. A viete, čo robí tento pánko teraz? Asistenta poslankyne Za ľudí Viery Leščákovej. Takto by to Ján určite chcel. 

13. Ďalej sa dozvedáme, že ten ich slávny ESET, ktorý tu cez svojich majiteľov veselo financoval všetky možné liberálne mimovládky, médiá aj politikov, spoluvlastní aj chlapík, ktorý sa stretával s Kočnerom a ťahal z neho informácie. To nevymyslíš, to je to ich slušné Slovensko. 

14. Výsledkom tohto celého je rozklad štátu. Od rána do večera klamali ľudí a teraz sa im to všetko vracia ako bumerang. Celú svoju politiku vystavali na nenávisti voči Smeru, potom prevzali moc a rozložili štát.

15. OĽaNO padlo od volieb o veselých 16%, kým SMER-SD od novembra 2020 narástol dvojnásobne - z 6,3% na súčasných takmer 12%. Lebo ľudia vidia, čo napáchali s týmto štátom. A vidia, kto za Slovákov skutočne bojuje. 

Milí priatelia, 

už stačilo. Hrali sa na bojovníkov proti mafii, pritom sami sa správajú horšie ako mexický kartel. 

Vyžeňme ich od válovov - skôr, než úplne zničia Slovensko. 

Skôr, než zomrú ďalší ľudia. 

Generála už "zasamovraždili". Ten pán napravo ešte žije.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2960449790860247