Toto už ani nie je politika, toto je psychiatrická liečebňa

29.04.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Kradnú, zabíjajú, zdierajú a klamú. A smejú sa ľuďom do očí. 

1. Robert Fico dnes preukázal, že Kolíkovej firma nielenže okradla ľudí o tisíce eur, ale ona navyše inej svojej firme mohla dohodiť kšefty z verejných peňazí za milióny eur. 

2. Dvanásť zmlúv za minulý rok s divadlom v hodnote stoviek tisíc eur. Od RTVS rodinná firma Kolíkovcov vytiahla vyše jeden a pol milióna eur. 

3. Kolíková cicia štát ako pijavica. A nikto nič. Pýtame sa - kde je Remišová? Kde je Šeliga? Kde je veľký bojovník proti korupcii Matovič? Tu sa kradne vo veľkom a oni sa smejú ľuďom do tvárí.

4. Matovič poveril svoju sekretárku Hegera, aby dnes na tlačovke predstavil Programové vyhlásenie vlády. Zabudol mu povedať, že si program vlády má aj prečítať a tak tam Heger stál ako upotený žiačik pred tabuľou, ktorý nemá šajnu, o čom hovorí. 

5. Na opakovanú otázku, prečo okamžite nezrušia povinné testovanie, Heger urobil kázeň o tom, aké ťažké je v hokeji streliť gól do vinkľa. 

6. My sme si mysleli, že najväčší blázon tu je Matovič. A on si za premiéra dosadil chlapíka, ktorý mučí ľudí testami a on má z toho hokej. Stojí tam pre kamerami ako puk a tára piate cez deviate.

7. Medzitým ďalej ničia životy ľuďom. Matovič ide zvyšovať dane - nie bankám, nie bohatým, nie veľkým firmám. Kdeže. Bankám naopak odpustili stovky miliónov. Matovič ide zdierať ľudí.

8. Matovič chce radikálne zvyšovať DPH-čku, čo sa premietne v extrémnom zdražovaní. A zaplatia to v obchodoch bežní ľudia. Nie banky, ale obyčajní pracujúci ľudia. 

9. Najskôr rekordne zadĺžili štát, aby mohli vyhodiť trištvrte miliardy na nezmyselné testovanie a kšefty pre ich trnavskú firmičku... A potom chcú vyžmýkať ľudí, ktorí to teraz majú zaplatiť cez vyššie dane. 

10. Nie aby pomohli gastru nižšími daňami, oni idú ľudí ešte viac likvidovať. Toto je pravá tvár Matoviča. Toto je pravá tvár vlády. Arogantní neoliberáli, ktorí kašľú na bežných pracujúcich ľudí. 

11. Schválili si Plán obnovy, kde určili pre poľnohospodárov presne nula celá nula eur. Stovky miliónov vyhodia na budovy súdov a policajný štát. No na potravinovú sebestačnosť ani cent. A minister Mičovský ďalej veselo trčí v úrade a neodstúpi. Oni nemajú hanby.  

12. Podpredsedníčka vlády Remišová sa postaví na tlačovku po zasadnutí vlády a ani len netuší, že vláda pred chvíľou aj jej hlasom zvolila nového šéfa SIS. 

13. Oni ju tam na vládu položia ako kvetináč na parapet, ona si tam lakuje nechty, v hlave jej robí, že bzzzzz a potom sa postaví na tlačovku a netuší, čo sa dialo. Nič. Nula. Ani obraz, ani zvuk. Takto funguje podpredsedníčka vlády - preboha, zhasnime svetlo a utekajme preč. 

14. Kolíkovej firma vyciciava štát. Matovič ide zdierať ľudí na daniach. Heger blúzni o hokeji. Remišová netuší, čo sa deje. Vykašľali sa na ľudí, vykašľali sa na farmárov aj na gastro.

15. Môžu za vyše 11 tisíc obetí. Rozvrátili štát. Kradnú na dennej báze. A Sorosove médiá riešia veľkosť balkónu opozičného politika. Čisté psycho.

Ak za toto nebudú padať hlavy, Slovensko musí povstať. Toto je už prekračuje všetky medze.

 



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2939568539615039