Tu je sľúbené video z dnešnej parlamentnej grilovačky Lipšica, záznam som si požičal od Politikum - ďakujem za to!

02.02.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Lipšica som sa pýtal aj na ďalšie veci - napríklad na to, ako mohol študovať v USA v čase, keď pracoval ako vedúci úradu na Ministerstve spravodlivosti. 

2. Nakoniec sa ukázalo, že bol v USA len dva semestre a jeden mesiac - človek by až povedal, že on ani vlastne nič nemusel robiť - Američania ho proste odmenili. A on poslušne slúži - tak to totiž vyzerá.  

3. Pýtal som sa, prečo mu Fulbrightova komisia, ktorú menuje americký prezident, pridelila desiatky tisíc dolárov ako štipendium, vďaka ktorému mohol v Amerike študovať a či nečakali aj niečo na oplátku. 

4. Keby mu ako vysokému štátnemu úradníkovi takéto niečo zaplatili Rusi, tak už z neho robia ruského agenta - just saying. 

5. A zhodou okolností Lipšic ako jediný minister KDH hlasoval za vyslanie našich vojakov do Iraku, kde Američania viedli zločineckú vojnu. 

6. Prirovnal som ho k Urválkovi, pýtal som sa ho aj na jeho kontakty na Tódovú, na úniky zo spisov, na to, ako zastupoval monštrá ako Kiska či Matovič, ako nemôže byť nezávislý a tak ďalej. 

7. Vyberám len niekoľko otázočiek a verte, že bol pri nich Lipšic bledý ako stena - mimoriadne som si to užíval. 

8. Bojujeme ďalej, priatelia! Proti Matovičovým urválkom! 

Krásny večer 





Zdroj: https://fb.watch/3o-ddr8zfR/