Už zase sa v priamom prenose ukazuje farizejstvo tejto vlády

21.12.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Ministerka spravodlivosti tu tára o tom, ako treba dodržiavať nezmyselné Mikasove vyhlášky a sama na ne kašle. 

1. Áno, Mikasove vyhlášky sú šialené a diskriminačné. Ale ak ich nedodržíte, Hamran sa vyhráža policajnou brutalitou. A je na seba patrične hrdý, že môže ubližovať Slovákom.

2. Lenže to platí len pre bežných ľudí a pre opozíciu. Záchranárov strčia do cely, Roberta Fica strčia do cely, vyhrážajú sa aj protestujúcim v gastrosektore - mimochodom, skončili aj oni v cele? 

3. Hamran kričí, že padni komu padni. Lenže akosi "nepadlo" tuná na madam Kolíkovú ani na najznámejšieho spolupracovníka popradskej mafie, s ktorým sa ministerka takto ľúbezne stretáva.

4. Podľa vyhlášky musíte mať v exteriéri rúško, pokiaľ nie ste od inej osoby aspoň dva metre. Máte pocit, že by Kolíková a Kiska toto opatrenie dodržiavali? 

5. A máte pocit, že dodržiavajú zákaz vychádzania? Policajti nás pri autoproteste dôrazne upozorňovali, že smieme byť vonku, iba ak ideme do prírody alebo za prácou. 

6. Kolíková s Kiskom celkom zjavne nie sú na Kamzíku a to, že si rozdávajú vianočné darčeky uprostred mesta určite nie je práca - ak to teda nespadá do kategórie politického lobingu zo strany popradskej mafie. 

7. Haló! Vláda zakazovala ľuďom, aby sa počas Vianoc stretli so svojimi rodinami. A Kolíková sa s Kiskom stretnúť môžu? Toto je to padni komu padni? Toto je tá rovnosť pred zákonom? 

8. Ja chápem, že k sebe majú mentálne veľmi blízko - kradnú, ako by ich jedna mať mala. Kiska obral o pozemky nevinného zubára a podvádzal na daniach. Kolíkovej firma okrádala vlastníkov bytov a jej brat vycuciaval verejné zdroje. 

9. Ale to, že si gauner, ti nedáva imunitu pred zásahom Hamrana. Tak aspoň hovoril tuná šéfko polície. Že padni komu padni. Ako to, že naše slávne pandemické gestapo "nepadlo" na Kolíkovú a Kisku?

10. Pozrite sa okolo nich. Plné mesto ľudí. Bez rúšok, bez rozostupov. Všetci na to kašľú, vrátane ministerky. Pretože tie pravidlá nedávajú zmysel, políciou ľudia kvôli Hamranovi opovrhujú a štát už nemá žiadnu autoritu. 

11. Nečudujem sa, ani ja nemám v úmysle dodržiavať opatrenia, ktoré sú šialené. Ale očakávam, že tí, ktorí tieto opatrenia sami prijímajú, budú podľa nich konať. Aký dávate príklad, pani Kolíková? 

12. Ľudia už toho majú plné zuby. Matovič vrieska, že našich rodičov zavrie do domáceho väzenia, ale sám si na tlačovke nevie dať ani rúško a vyhovára sa na dokumentárny film. Farizej!

13. Čaputová odovzdáva cenu Bielej vrany bez rúška, hoci je v interiéri. Ale hlavne že nadáva Slovákom, že im nerozumie, že sú chorí a že ju nezaujímajú ich názory. Farizejka!

14. A teraz farizeji Kolíková a Kiska. Vysmievajú sa ľuďom. Tí musia opatrenia dodržiavať, lebo ich šikanuje Hamranova polícia. Ale papaláši nemusia - tí sa ľuďom smejú do očí. 

15. Nám nezaočkovaným zabránili nakupovať, gastro totálne zruinovali, urobili zo Slovenska peklo. Ale hlavne, že sú so sebou spokojní a rozdávajú si roztomilé darčeky- od Márie. Priamo z Mauthausenu.  

Tak čo pán Hamran - dáte dnes ďalšiu hysterickú tlačovku a označíte Kisku a Kolíkovú za chrapúňov? Nevieme sa dočkať.




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/457095729121047