V parlamente Matovičov valec zarezal našu schôdzu o referende

02.12.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Zbabelci. Obyčajní zbabelci. 

1. Pred voľbami tárali o plebiscitoch, anketkách, referendách... A odrazu je všetko inak. 

2. Boja sa ľudí, boja sa diskusie. Sú rozbití, sú demoralizovaní. A jediné, čo im ostalo, je nenávisť, zlosť... A strach z ľudí. 

3. A tak sa Slovákom ďalej vyhrážajú - vraj chcú ďalšie povinné testovanie. A ďalej robia z detí rukojemníkov svojich koaličných sporov. A ďalej ničia celé sektory ekonomiky.

4. Existuje vážne podozrenie, že tu vznikla organizovaná zločinecká skupina na čele s Matovičom a jeho kandidátom na generálneho prokurátora, aby využívala kriminalizáciu na politický boj - dnes sa stal terčom dokonca nominant Sme rodiny v SIS.

5. Na Slovensku nevládne civilná vláda, ale trnavská mafia. Nerešpektujú právny štát, ústavu ani ľudské práva.

6. Budú vás nasilu testovať, budú vás nasilu očkovať, budú vás prenasledovať za iné názory. Kým ich nezastavíme. Rútime sa ako Slovensko do priepasti a jediná šanca, ako to zastaviť, je referendum. 

7. Skúšali sme to po dobrom v parlamente, musí to ísť po zlom v uliciach. Ideme do zbierania podpisov od ľudí, sadneme si celá opozícia aj sociálni partneri a ideme do toho.

8. Potrebujeme 350 tisíc podpisov a my to v Smere nebudeme nijako politizovať - referendum nie je stranícka, ale národná akcia.

9. Musíme Matoviča zastaviť, kým Slovensko nepoloží na kolená - toto je najvyššia priorita. V decembri to dáme dokopy a od januára zbierame. 

10. Pozdravujeme z parlamentu, priatelia! Debata o štátnom rozpočte pokračuje. Bojujeme. 

SLOVENSKO PROTI MATOVIČOVI!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2817035221868372