Všetko sa im rozpadá pod rukami

09.11.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Už aj v štáte dánskom je niečo zhnité. 

1. Áno, Dánsko bol ich finálny argument. Vidíte - majú tam skoro všetkých zaočkovaných a tak uvoľnili všetky opatrenia. Vakcína je sloboda! Aj u nás by to tak bolo - vakcína je spása! Toto kričali. 

2. A bum, Dánsko opätovne zaviedlo opatrenia. Pretože im to tam rastie ako vlna tsunami. Ako je to možné? Veď sú takmer všetci zaočkovaní! A prípady pribúdajú! Prudko! Čo si teraz počne pfizer-propaganda? 

3. Stúpa to v preočkovanom Belgicku, stúpa to v preočkovanom Nemecku, stúpa to v celej Európe. Postupne to začína stúpať aj v Portugalsku, kde sú zaočkované aj miestne kohúty. Zrútilo sa im to celé.

4. Vírus sa zjavne šíri podľa sezóny, nie podľa zaočkovania. A očkovanie neprináša slobodu, ale iba nové mutácie a nové obmedzenia. Presne ako varoval Montagnier. 

5. Jasné, budú kričať, že očkovanie ťa aj tak ochráni pred smrťou. Možno áno, možno nie. Ale ako vidieť, neochráni ťa pred hospitalizáciou ani pred zavádzaním opatrení. A to je to, čo obmedzuje život tých druhých. 

6. Prečo potom nadávajú nezaočkovaným akoby ubližovali očkovaným? Prísne vzaté - ak sa niekto nechce nechať chrániť vakcínou a neobmedzuje tým nikoho iného, je to jeho vec. Jeho telo, jeho sloboda. 

7. Očkovacia propaganda tvrdí, že nezaočkovaní sa tým vystavuje riziku smrti. A tí, čo sa nechcú dať zaočkovať, naopak, tvrdia, že smrť im hrozí po vakcíne - príklad Jara Pašku už zľudovel. 

8. A je rozdiel, či budeš riskovať, že možno dostaneš nejaký vírus a zabije ťa, alebo či si rovno pichneš niečo, čoho následky nevieš dorátať. Takto rozmýšľajú mnohí ľudia a v prípade málo rizikových skupín je to perfektne racionálny postoj. 

9. Prestaňte s tou nenávisťou voči nezaočkovaným. Aj keby sme na Slovensku mali také čísla preočkovania ako v Dánsku, aj tak vláda zavádza opatrenia. Aj tak to tu budú farbiť na čierno. Aj tak budú plné nemocnice. 

10. Nie, za vaše pokazené životy nemôžu nezaočkovaní. Môže za to vláda, ktorá segreguje ľudí. Vláda, ktorá ide rušiť nemocnice v čase, kedy ich treba. Vláda, ktorá nevie zabezpečiť prístupnosť liečby ani zaplatiť sestričky a lekárov. 

11. Vláda si proti sebe postavila celé Slovensko. Štrajkovať idú zdravotníci, štrajkovať idú vysokoškolskí učitelia a študenti. Haló, počujete - študenti!

12. Od roku 89 sa idú prvýkrát v novembri k veľkému protestu podujať študenti. Pretože vláda chce spolitizovať nielen políciu či súdy, ale ešte aj univerzity!

13. Pamätáte si, ako proti vláde Smeru protestovali učitelia či zdravotníci? Málilo sa im, koľko sme im pridávali - a pritom išlo o rekordné čiastky. Málilo sa im, že sme im dávali slobodu - chceli "reformy". 

14. Nech sa páči, tu sú tie neoliberálne "reformy". Normalizácia 2.0. Hlavne, že na nás nadávali. Asi treba pravicu vždy na chvíľu pustiť k moci, aby ľudia videli, čo je to za babrákov - a potom pochopia všetko. Dnes chcú návrat do normálu - chcú slobodu a profesionalitu. 

15. Chceme, aby na Slovensku opäť nastal zmier. Aby neterorizovali nezaočkovaných, aby nebrali slobodu univerzitám, aby nebrali nemocnice regiónom, aby neničili život farmárom a lesníkom. 

Rozpadá sa im to celé. Hrali to na "slušné Slovensko" a pritom je to len banda primitívov, ktorí prišli Slovensko zničiť. 

Ľudia povstávajú - zo všetkých strán. Už stačilo! Idete dole, blázni!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/431066965057257