Zabiť Roberta Fica a zavrieť seniorov - toto je to slušné slovensko?

20.12.2021 Články, Facebook Články, Facebook

"Niekto by ho mal zabiť. Čudujem sa, že sa nenájde nikto, kto by ho zrušil," toto sú slová 37-ročného gaunera, ktorý zranil šoféra Roberta Fica a rozbil mu auto. 

1. Liberálne médiá a prezidentka Čaputová celé mesiace rozsievajú nenávisť a toto je výsledok. Kričia po nás, že sme dezoláti - ale v skutočnosti sú to ich fanúšikovia, ktorí vidia cestu v násilí, nie my.

2. Mladý slniečkar niečo táral o obetiach Covidu, čiže celkom zjavne išlo o fanatického vaxera, ktorý po vzore rozbesnených médií viní Roberta Fica za pandémiu. Až tak veľmi nenávidia každého, kto má iný názor na očkovanie, že by ho najradšej - zabili. 

3. Pozor, toto nie je nejaké individuálne zlyhanie bratislavského feťáka. Toto je systémový problém. Čo čakáte, keď prezidentka Čaputová vrieska, že nerozumie vlastnému národu? 

4. Čo čakáte, keď prezidentka tvrdí, že ju nezaujímajú názory 5 a pol milióna ľudí? Čo čakáte, keď liberálne médiá označujú nezaočkovaných ľudí za dobytok, ktorý má kvičať ako svine na bitúnku? 

5. Čo čakáte, keď oligarchické médiá celé roky ukazujú prstom na Roberta Fica, ktorého vinia za všetko zlé v dejinách zemegule. Vyprodukovali takú vlnu nenávisti, že je zázrak, že výsledkom je zatiaľ iba zranený šofér a rozbité auto. 

6. Sem dohnali slovenskú spoločnosť. A opakujem - tí, čo tvrdia, že my šírime nenávisť, nech mi ukážu, koho zranili voliči Smeru? Koho napadli? Komu rozbili auto? 

7. Nie my, ale tí najslušnejší slušnoľudia, ktorí sa oháňajú toleranciou, pravdou a láskou, to sú tí, ktorí chcú zabíjať za iný názor - už ste teraz spokojní, liberáli? Toto ste stvorili! 

8. Tragédiou je, že vašim terčom nie je len Fico či Blaha. Vašim terčom sú naši rodičia - všetci seniori na Slovensku. Vytvárate falošný dojem, ako keby oni mohli za lockdowny a obmedzenia.

9. Čo keď rupne v bedni zase nejakému splašenému slniečkarovi ako vo štvrtok pred policajnou stanicou? Čo keď zaútočí na nevinnú babičku, lebo ju bude viniť z toho, že sa nedala zaočkovať? 

10. Keď počúvam Matoviča, ako vyhlasuje, že každého nad 60 rokov zavrie doma do domáceho väzenia - naskakuje mi mráz po tele. Ako hovorieva Dušan Jarjabek - toto je generačný rasizmus. 

11. A zavriete doma aj ministra Budaja či poslanca Baránika? Aj tí majú nad šesťdesiat - ani Baránika nepustíte na hlasovanie do parlamentu? Ani eštébáka Budaja nepustíte ďalej ničiť život lesníkom? 

12. Alebo z toho zase bude plno výnimiek pre papalášov ako vždy. Pracujúci ľudia nad 60 prídu o posledné omrvinky a vy ďalej budete ruinovať Slovensko aj s Budajom a Baránikom, že? 

13. Produkujete nehoráznu nenávisť. Proti seniorom, proti nezaočkovaným, proti Smeru... Výsledkom je, že vaši slniečkarski prívrženci sa už uchyľujú k násiliu. Chcú zabíjať - áno, zabíjať. 

14. Ale hlavne nezabudnite napísať do tých vašich fašistických plátkov, že za nenávisť môžeme my, ktorí bránime slobodu. Bojíte sa nás, pretože hovoríme pravdu o očkovaní. Chcete nás - zrušiť.

15. Zvláštne, že keď o Čaputovej dcére napísal Tomáš Taraba, že je nová topmodelka, prezidentka skoro pukla od zlosti. Ale keď opozičného lídra šikanuje polícia a nejaký slniečkarsky magor by ho chcel zabiť - to je fajn, to netreba riešiť, to je pravda a láska. 

Chcú nás zabíjať, chcú nás "rušiť", chcú našich rodičov a starých rodičov zatvárať do domáceho väzenia... Toto je to Slušné Slovensko, takto by to Janko určite chcel... Nehanbíte sa?





Zdroj: tvnoviny.sk

Zdroj: https://fb.watch/a08GdgNGxa/