Zakázali moju účasť v televízii a zbabelo do mňa kopú!

28.02.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Americká vojnová propaganda urobila fatálnu chybu - poslala do TA3 Naďa, Krúpu a Dostála. A do RTVS Šípoša. Z toho sa už nevyhrabú. 

1. Doteraz im propaganda šliapala bezchybne. Ľudia boli v šoku z vojny a emotívne zábery z Ukrajiny prakticky vygumovali akúkoľvek racionálnu diskusiu o geopolitickom spore USA a Ruska. 

2. Všetky politické strany odmietli vojnu a vláda mala historickú šancu vyzvať Slovensko k zmieru. Naopak - zaviedli cenzúru, vybičovali nenávisť a teraz ešte do TA3 nabehne bezmozog Naď a vrieska, ako Blahovi zavrie ústa.

3. Slováci si pamätajú vraždenie nevinných detí na Donbase zo strany ukrajinskej vlády. Aj výzvy Ruska, aby sa dodržiavali Minské dohody. Zo Západu zaznievala iba arogancia a výsmech. 

4. Dokedy si myslíte, že sa im bude dariť pretláčať vojnovú propagandu, že za všetko zlo na svete môže Putin, Lavrov, Fico a Blaha? Myslíte, že ľudia už zabudli na americké besnenie? 

5. Áno, mýlili sme sa, že vojna na Ukrajine nebude. Mýlili sa mnohí svetoví lídri a v prvom rade sa mýlil prezident Ukrajiny Zelenskyj. Predstierať, že je preto klamár, je rovnako absurdné, ako to isté vyčítať mne. Pre všetkých to bol šok. 

6. A preto je hecovanie zo strany Ilieva z TA3 absurdným dnom žurnalistiky. Po prvé, ako je možné, že Naď a Korčok dostanú priestor bez oponentúry, aby kopali do opozície? 

7. Ako je možné, že ako jednu z hlavných tém diskusie moderátor nastolí kopanie do Blahu a mňa do debaty ani nezavolajú? Aj tie najzverskejšie režimy v dejinách aspoň predstierali, že obvinený má možnosť sa brániť. 

8. Nie, ja nemôžem za vojnu na Ukrajine. Za to môžu tí, ktorí nedali šancu dialógu, eskalovali konflikt a zlikvidovali diplomatické riešenia. V Moskve, Kyjeve, Washingtone aj Bruseli. 

9. Je mi jedno, čo o mne bliakajú Krúpa s Dostálom. V dejinách vesmíru neexistovalo nič primitívnejšie ako Krúpa. A keď vidím Dostála, vždy si spomeniem na jeho zväzácky článok spred 1989, ako obhajoval socializmus - ja len, že česť práci, súdruh. 

10. Čo mne prekáža, je tá ich zbabelosť. Mám záujem ísť do diskusie a polemizovať, ale oni mi v tom bránia. Som v pozícii disidenta - hecujú proti mne svoje úderky a zakazujú mi účasť v televízii a médiách. 

11. RTVS priamo napísala, že moja účasť v nedeľnej diskusii je neprijateľná. SMER ma otvorene navrhol do dnešnej debaty. Naď a Šípoš sa pokakali a RTVS vláde slúži, aby ich všetkých nepovyhadzovali ako Vahrama Chuguryana. 

12. Toto je tá ich slávna sloboda a demokracia? Že Blaha ako podpredseda Smeru nemôže ísť obhajovať svoje názory a oni majú ešte toľko drzosti, aby hovorili o mne bezo mňa? Robia zo mňa hlavný terč - lynčovačka ako v ére Ku-klux-klanu.

13. Neexistuje žiaden dôvod, aby Naď a Korčok mali luxusný priestor hovoriť sami bez oponentúry. Neexistuje dôvod, aby SMER nemal možnosť navrhnúť svojho podpredsedu do nedeľnej diskusie.

14. Neexistuje dôvod na cenzúru. Na Slovensku nie je vojna a hysterická nenávisť voči Rusku nič nerieši. Slovensko tu nechce cudzie americké ani nemecké vojská - a v národe to vrie. 

15. Myslíte si, že keď nám zapcháte ústa, tak sa zo Slovákov stanú rusofóbovia? V ľuďoch sa to zbiera. A keď ten kotol vybuchne, tak vám žiadna cenzúra nepomôže. Ani rozbesnení vojnoví štváči ako Naď. 

Robia jednu chybu za druhou a ťahajú Slovensko dole. Mali historickú príležitosť spojiť Slovensko za dobrú vec - za mier. A vybrali si vojnu. Vojnu proti vlastnému národu.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/499595064871113