Zdieľajte toto video - pravda o Covide!

16.11.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Asi ste to už videli všetci. Imunológ z prestížnej Univerzity Karlovej Karel Drbal v Českej televízii vyvrátil za 8 minút všetky mýty, ktoré do nás dennodenne cpe vládna propaganda. 

1. Ako potvrdil, je úplne zjavné, že očkovaní šíria vírus. Čiže - je absurdné, že na nich neplatí povinnosť testovať a izolovať sa, keď sú kontakty. 

2. Tým, že im to vláda dovolila, prakticky vyvolala tretiu vlnu. Gratulujeme. Hegerova vláda je zodpovedná za každú jednu obeť Delty. 

3. Drbal ďalej potvrdil, že očkovanie nie je spása. Najlepšie chránení sú tí, čo Covid prekonali. Citujem: „Tvoria pre seba a pre spoločnosť nižšie riziko než tí, ktorí dostali iba vakcínu“ 

4. Len podotýkam, že ja som Covid prekonal, ale poctivo musím sedieť týždeň doma, lebo som kontakt. Ale očkovaní, ktorí sú v jednej domácnosti s nakazeným, si veselo behajú po svete. A pritom ja som chránený lepšie ako oni. 

5. Takto to komentuje imunológ Drbal: "Dochádza k segregácii zdravého obyvateľstva a k iracionálnym rozhodnutiam o tom, kto sa má testovať a kto má ísť do karantény." A táto segregácia sa "nezakladá na faktoch". Bingo. 

6. Drbal zdôrazňuje, že ak je cieľom očkovania záchrana životov, tak na to má medicína iné nástroje, ktoré sa hriešne nepoužívajú. 

7. Nepoužíva ich primárna starostlivosť, praktickí lekári a dokonca neexistujú ani odporúčania pre lekárov, po ktorých my v Smere dlhodobo voláme.

8. Nejde pritom o žiadnu mágiu. Drbal spomína bežné generické lieky, ktorých bezpečnosť je už dlhodobo overená. Predovšetkým musíte liečiť včas a rozdeliť pacientov na rizikových a nerizikových. 

9. Tu sa nezmyselne očkujú 15-ročné decká, ktorých Covid ohrozuje asi tak, ako bežná chrípka, namiesto toho, aby boli opatrenia cielené na rizikové skupiny. 

10. Hráme sa tu na percentá očkovania celej populácie, akoby sme chceli dosiahnuť kolektívnu imunitu - tá je ale nezmyslom. Kvôli mutáciám sa nedá dosiahnuť - to je známe už dávno. 

11. Čiže načo potom nútiť mladších ľudí do 50-tky k očkovaniu? Šíria to jedni aj druhí, tak o čo ide? Kvôli šíreniu to nie je, takže kvôli individuálnej ochrane? Lenže načo potom vnucovať vakcínu nerizikovým mladým ľuďom? Nedáva to celé zmysel!

12. Ale späť k imunológovi Drbalovi. Šokujúco tvrdí, že liečba existuje celý čas. Sú to "lieky, ktoré potlačujú imunitnú reakciu, sú to kortikoidy, kortikosteroidy, sú to lieky, ktoré regulujú koaguláciu, lebo Covid vytvára zrazeniny krvi".

13. Problém je, že síce v nemocniciach sa tieto lieky používajú, ale nie u praktických lekároch, a teda liečba neprichádza včas. Toto je základný problém podľa Drbala. 

14. Preložené do politickej reči - zlyhali vlády, ktoré nevedia zabezpečiť včasnú zdravotnú starostlivosť. Počujete, pán minister Lengvarský? 

15. S deltou sa nedá bojovať tým, že strašíme populáciu číslami a škaredými obrázkami umierajúcich ľudí. Ani tým, že sa postaví prezidentka, odhalí pliecko a povie, že vakcína je sloboda. Základ je identifikovať ohniská a tam okolo nich cielene zasiahnuť.

16. Podľa Drbala sa máme vrátiť k normálu – máme testovať okolo symptomatických jednotlivcov, máme testovať na všetky respiračné vírusy, nielen na Covid a zvažovať, kde je očkovanie vhodné a kde nie. 

17. Ako Drbal zdôrazňuje, vakcinácia nie je bodka za koronavírusom. A tieto slová si dobre zapamätajte a nech si to dobre zapíšu za uši všetci propagandisti očkovania na čele s Čaputovou. 

18. Toto tvrdí renomovaný imunológ: 

„Samozrejme, ja som imunológ a prvé, čo hovorím študentom, že čo priniesla imunológie svetu, je očkovanie, ktoré zachránilo stámilióny životov, proste tak to je." 

"Ale musíte vždy zvážiť ten risk a benefit každého toho zásahu a očkovanie je zásah do integrity jednotlivca, čiže musíte veľmi starostlivo zvažovať použitie každého takéhoto zásahu.“

19. Čiže nie masové včeličky, ako keď idú ovce na porážku, ale adresné a individuálne zvažovanie rizík! Áno, očkovanie proti detským chorobám zachránilo milióny, ale v prípade vírusov typu chrípka či Covid, jednoducho nie je spásou. 

20. A je ťažkým omylom, ak sa ľuďom vnucuje ilúzia, že očkovanie nemá žiaden negatívny vplyv. Vždy je to zásah do integrity. Vždy môžu nastať negatívne účinky. Vždy je to otázka slobody človeka - vnucovanie vakcíny je nielen nemorálne, ale aj medicínsky absurdné. 

Toto hovorí Drbal na záver: 

„Už v dnešnej dobe existuje len veľmi málo ľudí, pre ktorých je očkovanie život zachraňujúce a tí, ktorí sú zaočkovaní, nie sú chránení proti ťažkému priebehu a smrti, pretože je tu vysoko infekčná Delta.“

Potvrdzuje všetko, čo hovoríme od začiatku pandémie. Adresný prístup, sloboda, liečba a včasná zdravotná starostlivosť. 

Prosím, priatelia, šírte toto video - ak ho niekto ešte nevidel, možno mu otvorí oči. Ďakujem!





Zdroj: https://fb.watch/9jwA-qfnJY/