Jeden z najznámejších udavačov Michal Suchoba hovorí, že ho vypaľoval súčasný prezident Finančnej správy Žežulka a že časť výpaľného mala ísť vtedajšiemu ministrovi financií E. Hegerovi

26.09.2022 Facebook, Videá Facebook, Videá

Počujete to ticho médií? Predstavte si, že by som bol takto udavačom obvinený ja!


Predseda strany SMER – SD Robert Fico vo videu na sociálnej sieti potvrdil, že v piatok bol usvedčený prokurátor špeciálnej prokuratúry O. Repa z toho, že fašisticky vydieral a vyhrážal sa policajtovi Kučerkovi.

 

„Pred niekoľkými dňami sa objavila emailová komunikácia medzi známym udavačom Michalom Suchobom a jeho advokátkou. Suchoba sa v maile posťažoval, že ho súčasný prezident finančnej správy Žežulka vypaľoval. Suchobova firma robila pre finančnú správu, ale finančná správa jej za prácu neplatila. Namiesto toho dostal Suchoba od prezidenta finančnej správy ponuku, že keď zaplatí 10 percent z objemu vystavených faktúr alebo od dvoch do piatich miliónov eur, tak finančná správa Suchobovi faktúry zaplatí a možno budú aj nejaké dodatky k zmluvám. Už toto je na výbuch atómovej bomby v médiách. Ale počujete to ticho v médiách? Len my máme silnejšiu, vodíkovú bombu,“ uviedol R. Fico.

 

Podľa vyjadrení Suchobu bol v daných 10% započítaný aj vtedajší minister financií Eduard Heger. Podľa slov R. Fica Suchobove krivé svedectvá, človeka podozrivého z najzávažnejšej ekonomickej trestnej činnosti, stačili Matovičovmu komandu na to, aby desiatkam ľudí zničili život. Suchoba si vymýšľal, aby sa zachránil. 

 

„Ak je Suchoba, ako udavač dôveryhodný pre prokuratúru a súdy, prečo NAKA už nevykopla dvere Žežulkovi a Hegerovi? Tvrdenia Suchobu o vypaľovaní v rezorte ministerstva financií sú otrasné. Alebo NAKA a Úrad špeciálnej prokuratúry považujú Suchobu v prípade Žuželku a Hegera za nedôveryhodného, hoci mal svojej právničke písať slobodne a bez tlaku v podobe zadržania alebo vzatia do väzby.“

 

Podľa Roberta Fica Suchobove obvinenia, že ho vypaľoval šéf finančnej správy, o čom mal vedieť aj vtedajší minister financií Heger, vystavujú OČTK a médiá ďalšej skúške, pričom je zrejmé, ako tá skúška dopadne. Klamstvá Suchobu proti opozícii a ľuďom s ňou spájanými budú považované za písmo sväté a obvinenia Žežulku a Hegera za obyčajné Suchobove fantasmagórie.





Zdroj: https://fb.watch/fNfTPd3w4k/