Riškovi Sulíkovi sa rozpadá strana a už aj medzi nami v ľavicovom tábore vzbudzuje ľútosť.

18.09.2019 Facebook Facebook

DON´T YOU CRY TONIGHT, RIŠKO

Preferencie mu idú strmhlav dolu, SaS-ku kanibalizuje Truban s Beblavým a ešte ho aj hejtujú vlastní poslanci - a nieže dvaja-traja, ale prakticky všetci. Dokonca sa na ňom odbavuje aj srandovný Galko - to je už fakt kruté.

Do toho mu vyschol tučný príjem z Bruselu a ešte z neho robia vola aj v liberálnej tlači. Musí to byť pre Riška ťažké obdobie.

Mne sa do neho fakt nechce kopať. Mám také pravidlo - do politických mŕtvol sa nekope. Ale keď on sám si pýta.

RIŠKO SÁM SEBA OBVIŇUJE Z VRAŽDY KUCIAKA - UŽ MU ASI KAPE NA KARBID

Nikto nikdy ho neobviňoval z vraždy Kuciaka a on sám včera v JOJ-ke vyhlásil, vraj ho s touto vraždou spájam. Haló, Riško, tebe preplo, že takto sám na seba ukazuješ prstom?

Ešte raz - myslel som Kočnera, čo je síce partička z tvojho okolia, keďže to bol tvoj hlavný politický poradca pri voľbe generálneho prokurátora, ale jediný, kto ťa obvinil z vraždy Kuciaka, si ty sám, trdielko.

ALTE LIEBE ROSTET NICHT

Áno, Kuciak písal škaredo aj o SaS, keď jej kandidáta spájal s Bašternákom. Čiže ak sú podľa liberálnych médií podozriví všetci, o kom Kuciak písal, tak motív by bol.

A áno, Nicholsonovej kontakty s Kočnerom sú podozrivé, hlavne ak uvážime, že jej ex-manžel kráľovsky pomohol Kočnerovi tým, že po vražde Kuciaka odvrátil stopu z Kočnera na nejakých Talianov.

Marián vám má byť za čo vďačný, to áno. Určite mu srdiečkom stíska, keď spomína na tie vaše ľúbezné spoločné chvíle nad hemendexom, Riško. Alte Liebe rostet nicht.

TEPLÝ ROHLÍK PRE RIŠKA - V DARČEKOVOM BALENÍ

Toto všetko chápem. Ale že sa budeš, Riško, sám spájať s vraždou? Prečo si to robíš, povedz?

Zjavne je toho na teba už príliš veľa. Možno ťa poteší niečo teplé. Otepli si život.

Ako som sľúbil, posielam ti rožok v darčekovom balení. Nájdeš si ho na svojom poslaneckom klube SaS v parlamente, dôjdi si poň, ak tam ešte stále máš nejakých kamarátov.

Alebo ti už ostal ako kamarát iba Marián?


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2401673350071230