Kollár by sa mal kvôli kauzám vzdať pozície predsedu parlamentu

11.08.2020 Tlačové správy, Videá Tlačové správy, Videá

Kollárovo Fun Rádio získalo od štátnej spoločnosti Tipos 240 tisíc euro za reklamu vo vysielacom čase. Toto správanie je úplne jasným konfliktom záujmov! Na jednej strane Boris Kollár, jeden z troch najvyšších ústavných činiteľov a na druhej strane Fun Rádio, ktoré dostane od štátu štvrť milióna euro, ktorých konečným užívateľom je Boris Kollár. 

Spoločnosť Tipos má dokonca vytvorený etický kódex, aby sa takýmto situáciám predchádzalo. Citujem z kódexu: “Konflikt záujmov by mohol vzniknúť aj ako dôsledok ekonomických záujmov, politickej spriaznenosti, alebo akýchkoľvek iných vzťahov alebo spoločných záujmov.” 

Tu vidíte, že tak ako Boris Kollár je v konflikte záujmov, tak aj spoločnosť Tipos porušila svoj vlastný etický kódex. Toto je ďalší prešľap, na ktorý by mal Kollár reagovať odchodom z pozície predsedu NR SR. 

Ak si spomínate. Kollár rovnako ako minister Grohling, či Igor Matovič okopíroval diplomovú prácu. Boris Kollár zamestnáva veľa sebe fyzicky blízkych žien v NR SR a štátnych úradoch, tieto ženy nakoniec vyjdú daňových poplatníkov viac ako pol milióna euro. Pre poslankyňu Krištúfkovú, ženu s ktorou má Kollár dieťa chcel vytvoriť úrad pred deti a rodinu, ktorý by obrovsky zaťažil štátny rozpočet a občanov. Keď na povrch vyplávali informácie z pochybnej minulosti pani poslankyne, potreba vytvoriť tento úrad zanikla, pretože by to už nebol flek pre pani poslankyňu. 

Je to práve Boris Kollár, ktorý má preukázateľne mafiánsku minulosť. Je to Boris Kollár, ktorý už pár dní po voľbách porušil väčšinu sľubov, ktoré dal svojim voličom.





Zdroj: https://www.facebook.com/generaciamladejlavice/posts/3280272795531332