Beblavý pochopil, že ani tie najlepšie šminky nenamaľujú novú tvár.

16.07.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

Miroslav Beblavý ešte nedávno vyhlasoval, že chce byť lídrom kandidátky dvojkoalície PS/Spolu. Teraz to vzdal. Pochopil, že ani tie najlepšie šminky nedokážu namaľovať novú tvár.

On totiž nie je žiadny nový politik. V politike pôsobí 15 rokov a vystriedal už tri strany. Predtým bol členom SDKÚ a Siete. V prvej si nevšímal Gorilu, ktorá sedela strane na ramenách, v druhej toleroval očividné nekalé financovanie volebnej kampane. Takže aj tá jeho hra na slušnosť a principiálnosť je falošná.

Zdá sa, že Beblavý si všetky svoje slabiny uvedomil a miesto lídra radšej prenechal Trubanovi. Ale ani to nie je žiadna výhra. Ide o neskúseného politika, ktorý navyše v minulosti vyhlásil, že nízkopríjmoví ľudia by nemali mať právo voliť, lebo len bohatí vedia ako funguje svet. Áno čítate dobre!

No a tento pán ašpiruje rovno na post slovenského premiéra. Minimálne o tom sebavedome rozpráva. Stopy po nejakej pokore by ste hľadali márne. Veľkohubé rozdeľovanie funkcií pri ňom ale nekončí. Tu svoju si už našlo aj jeho dvojča Beblavý a to rovno post ministra financií.

Tak po prvé je veľmi neúctivé až arogantné k voličom deliť si posty bez toho aby boli známe výsledky volieb. A po druhé ak by sa naozaj Truban so svojím povýšeneckým postojom k chudobnejším a slabším stal premiérom a Beblavý, ktorý asistoval v minulosti ako štátny tajomník Kaníkovi pri demontáži sociálnych istôt ministrom financií, tak mám vážne obavy o sociálny štandard ľudí, ktorý sme za posledné roky dosiahli...


Zdroj: https://www.facebook.com/ErikTomasSR/posts/387712301872775