Čo týždeň dal

26.04.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1. Existuje na Slovensku niekto, na koho sa Matovič v súvislosti s jeho zlyhaniami počas koronakrízy ešte nevyhovoril?

- keď “buchla” korona v osadách, na vine boli Pellegrini a Saková

- keď pracujúcim dôchodcom zákazal nakupovať cez víkend, vyhovoril sa na Úrad verejného zdravotníctva
- keď sa ukázalo, že jeho obvinenie “pendlera” - pána z Prievidze, ktorý mal podľa neho “priniesť” chorobu na Slovensko nemusí byť pravda, vyhovoril sa na regionálnu hygieničku
- keď na cestách pred Veľkou nocou spôsobil šialenstvo, najprv obvinil policajtov a následne policajného prezidenta
- keď chcel “blackout” vyhováral sa na Nový Zéland a našich epidemiológov a infektológov ? 
Toto je ten “zodpovedný” politik, ktorý už tradične zo svojich zlyhaní obviňuje nie len Smer, ale aj všetkých naokolo. Dokonca aj tých, vďaka ktorým Slovensko ešte funguje. Matovič je naozaj svetový unikát.
2. Podľa najnovšieho prieskumu zvládal koronakrízu Peter Pellegrini oveľa lepšie ako Matovič. Asi to nikoho neprekvapilo ? O opaku ľudí nepresvedčili dokonca ani Matovičove statusy na úrovni trnavského pubertiaka.
3. V médiach nonstop počúvame, ako sme na tom v rámci zvládania koronavírusu skvele. Rakúsky kancelár Sebastian Kurz usporiadal videokonferenciu s premiérmi štátov, ktoré dosahujú najlepšie výsledky v boji proti pandémii. Matovič pozvaný nebol. Sú len dve možnosti. Buď na tom v boji s koronou nie sme až tak dobre ako to Matovič prezentuje alebo trnavský plačko nestojí zahraničným politickým partnerom za pozvanie a to je signál, ktorý do budúcna neveští nič dobré. Hlavne v súvislosti s riešením hospodárskych následkov krízy. Bohužiaľ Igor na prvú ligu proste nemá ? 
4. Naozaj ma mrzí, že som celé zhrnutie týždňa venoval len Matovičovi, ale dúfajme, že konečne uzná, že na post predsedu vlády jednoducho nemá. Príjemný týždeň



Zdroj: https://www.facebook.com/risoeliassmersd/posts/221289549313614