A je to potvrdené. Nielen Sulík, ale aj Kiska chce zrušiť vlaky zadarmo aj obedy zadarmo.

21.06.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

VRACIA SA KANÍKOVSKÝ NEOLIBERALIZMUS - ZRUŠIA VLAKY AJ OBEDY ZADARMO

Opakujem - vracia sa SDKÚ dva. Namiesto slizkého podliaka Dzurindu slizký podliak Kiska. Zahraničnú politiku odovzdať do rúk americkým agentom (Valášek, Naď, Klus), ekonomiku odovzdať neoliberálom (Sulík, Meravý, Beblavý, Truban), sociálnu oblasť budú riadiť sociálne monštrá (Mihál, Poliačik, Blahová)...

Proste tá istá pravica, tá istá krutovláda, tá istá biznis-story. A v pozadí Penta a Eset. Perfektné!

STARÝ PROGRAM, NOVÉ PR

Akurát PR bude prepracovanejšie než za Dzurindu. Už žiadne dedinské zábavky, akože bicykel. Tentoraz zavoláme profíkov z izraelskej agentúry Shaviv. A mimovládky z USA.

Už žiadne konkrétne sľuby, akože dvojnásobné platy - potom sa vám len vysmievajú, keď sa ukáže, že ste klamali. Teraz povedia - slušnosť. A kto to zmerá? Povie sa, že slušná je pravica. A neslušná ľavica. A vybavené.

A nebojte, už sa nezabije žiaden novinár. Už nebude treba. Už bude vládnuť "slušnosť". Tá "slušnosť", ktorá bude vyhovovať tým, ktorým má vyhovovať.

Liberálne médiá budú prikrývať kšefty a mafie... a oni budú rabovať. Slušne. A progresívne.

ODPUSTÍME ZÁPCHY, ODPUSTÍME KOMÁRE - VŠAK VIDEJKO, NE?

A keď spravia nejaké svinstvo, natočia PR videjko. Ako Vallo v Bratislave. Upchal pol hlavného mesta, ale natočil videjko v autobuse, že aké je sexi chodiť emhádé. A po reklamnom spote z osemdesiattrojky šup rovno do limuzíny, aby sa nezafúľal.

Už len čakám, kedy natočí videjko ku komárom? Zatvári sa hrozne ekologicky a povie do kamery - ľudia, nebuďme zlí na komáre, oni sú naši kamaráti, chráňme prírodu! A budeme sa ďalej veselo škrabkať a mávať ručičkami. Lebo Vallo. Lebo Progresívne Slovensko. Lebo Eset.

DOMRVIA, ČO SA DÁ - KUKNITE, ČO STVÁRA ROZPRÁVKOVÁ VÍLA

A takto to bude zo všetkým. Domrvia všetko, čo chytia do ruky. Domrvili Bratislavu. Domrvili župy.

A ešte aj ich prezidentka je päť dní v úrade a už má za sebou aj prvé škandály: na štátnu cestu si vyváža za peniaze daňových poplatníkov feťácke kapely, aby spievali, aká je Zuzanka rozprávková víla, čo bojuje so zlom.

Nerieši sa nič, len jej šaty. A účes. A druhé šaty. A druhý účes. Čo na tom, že politicky je to kompletná nula. Dôležité je PR. Takáto prázdnota sa rúti do slovenskej politiky. Za potlesku pobláznených deciek hamburgerov.

DECKÁ HAMBURGEROV BUDÚ TLIESKAŤ A FINANČNÉ SKUPINY RABOVAŤ

Kým budú decká riešiť šatôčky, mávať dúhovými vlajočkami a tlieskať duševne spustošeným spolitizovaným speváčkam, ktoré obhajujú tvrdé drogy a kým budú posielať pusinky sladkému "komárikovi" Vallovi,fandiť milionárom a korporáciám a čítať ich tlačové orgány, tak tu budú medzi tým finančné skupiny a veľmoci kolonizovať Slovensko.

Ako za Dzurindu. A ľudia práce budú trpieť. Zoberú im všetky sociálne práva a všetky sociálne projekty, ktoré sme im priniesli.

A vráti sa trhová džungľa. S jediným rozdielom: kým lev požerie antilopu, milo sa na ňu usmeje. Lebo tak je to dnes progresívne. Ten istý neoliberalizmus, ale tentoraz s lepším PR. S kapitalizmom na večné veky! Nech žijeme!

Ľudia, nenaleťte, preboha!


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2336351256603440