Musím zareagovať na kortešačku pána dosluhujúceho prezidenta v Košiciach, ktorý dlhodobo zarábal na dlhoch ľudí a preto veľmi dobre vie, ako sa zavádza verejnosť.

29.05.2019 Blogy, Články Blogy, Články

Musím zareagovať na kortešačku pána dosluhujúceho prezidenta v Košiciach, ktorý dlhodobo zarábal na dlhoch ľudí a preto veľmi dobre vie, ako sa zavádza verejnosť. Robí si však politickú kampaň a neobzerá sa ani doprava, ani doľava. Ale fakty sú jasné - v roku 2010 som prevzal mesto s nulou na účte a na výplaty zamestnancov magistrátu sme si museli požičať. Počas môjho primátorovania sme splatili úver za rekonštrukciu Hlavnej, ktorú prezident tak chváli, a vyriešili sme aj miliónové súdne spory z káuz predošlých primátorov. Súčasnému primátorovi sme nechali 17 mil. € v rezervnom fonde a aj INEKO potvrdilo, že Košice sme nechali v super finančnej kondícii. Nový primátor, hoci je vo funkcii už pol roka, len plače a žaluje sa dosluhujúcemu prezidentovi, zastavuje a ruší rozvojové projekty a robí len na svojom PR. A nechal si schváliť plat vo výške viac ako 5300 eur mesačne. Neuvedomuje si, že Košičania sú nároční a na takéto divadielko ani jednému z dvoch pánov, ktorí svojimi fotkami z návštevy Košíc včera zaplavili sociálne siete, neskočia.

Viac: https://www1.pluska.sk/regiony/vychodne-slovensko/kiska-navsteve-kosiciach-prezident-nalozil-rasimu-ten-mu-nezostal-nic-dlzny?fbclid=IwAR1QG4WSM3VPcS-fcLG5SaJPKPDSBiUKbT6HNSqrvkehWWfZEyJ2rdL16qc