Na zhruba 5 minút som podľahol mylnému dojmu, že Boris Kollár je väčší šašo ako Igor Matovič

26.04.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

1. Hneď na úvod nás obšťastnil takouto perlou ohľadom predražených testov, čo kúpil: "Zaplatili sme viac, ale sme ušetrili, lebo sme kúpili menej." Bravó, majstro, to už lepšie ani nejde.

2. Takto náš drahocenný Igorko vysvetlil, prečo o euro drahšie kúpil tie isté testy, ktoré chcel hádzať pred pár dňami do Dunaja, lebo vraj boli predražené a zbytočné. Lebo teraz už nie sú predražené, keď sú o euro drahšie - lebo ich je menej! Argument prváčika v škôlke, gratulujem!

3. Potom si Igorko štandardne poplačkal: vraj je ľahšie urobiť tri kľuky ako tisíc kľukov, a preto majú ľudia radšej Pellegriniho ako jeho. Fňuk.

4. Problém je, Igorko, že ty si neurobil tisíc kľukov, ale tisíc psychopatických plačoviek, na ktorých si v priebehu jedného dňa dokázal aj tisíckrát zmeniť názor. Tak nevyplakávaj a zmier sa s tým, že si na smiech. Ty kľuk.

5. A potom už išiel Igorko ako vždy - všetci okolo neho sú zlí a on je dokonalý. Nezabudol naložiť Sulíkovi - vraj je detinský. A mrzí ho Cigániková, aká je malicherná. A SaS-ka sa od nich vzďaľuje. A proste - v koalícii vládne rajská harmónia.

6. Ale bola aj pochvala. Vraj mafoš Boris je naj, lebo drží basu, lebo tak to musí fungovať v každej dobrej mafii. Láska, bože, láska, kde ťa ľudia berú...

7. A síce v Matovičovej vláde funguje rodinkárstvo, ale za to môžu iní - napríklad jeho stranícky kolega Naď či jeho najlepší kamoš Kollár a tak. A zrušili vlaky zadarmo - lebo treba siahať na práva seniorov a študentov a chrániť banky, lebo tak to je správne. A chce zrušiť nemocnice - ľudí bude umierať viac, ale tak je to správne. Jedna kaníkovčina za druhou.

8. Skrátim to - Matovič toleruje korupciu, toleruje klientelizmus, ide ošklbávať ľudí a útočí na seniorov. Tak ako kedysi Dzurinda s Miklošom. Ale stále sa hrá na ľudového hrdinu. No proste Igorko. Sociálno samo. A tá čistota.

9. Ale ako vždy, za všetko môže Smer, Fico, Pellegrini, nezabudol ani na nás, čo sme v Ružinovskej nemocnici boli odniesť minerálky, lebo pomáhať sa smie, iba ak si zriadi fond OĽaNO s ujom Fiľom - no jo, ako vždy, za všetko zlé na svete môže niekto iný, len Igorko je dokonalý, ach, náš milovaný princ Krasoň.

10. A Kovačič? Ten si s láskavým a nežným vodcom pohrkútal ako zaľúbená žabka - keby sedel oproti Matovičovi sám Matovič, nevyzeralo by to inak. A tak som si požičal meme od stránky Vieme prví. Ďakujem :-)

Krásnu nedeľu, priatelia!




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2606531032918793