Zviditeľňovanie sa politických turistov

19.02.2020 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

M. Beblavý, kedysi pravá ruka dobre známeho ministra Kaníka, spolu so svojimi politickými turistami, ktorí len tak prechádzajú z jednej strany do druhej strany (Viera Dubačová, Simona Petrik, Jozef Mihál, Martin Poliačik, Alan Suchánek) a zbavujú sa zodpovednosti, zablokoval 13. dôchodky. Tak im vadí, že chceme pridať všetkým starším, seniorom i budúcim dôchodcom, ale aj sirotám, vdovám, vdovcom a invalidom, že neumožnili dnešné rokovanie v parlamente na riadne otvorenej schôdzi.

Veď oni sa netaja ani tým vo svojom programe, že chcú zrušiť aj zastropovanie veku odchodu do dôchodku a peniaze využiť na ďalšie liberálne experimenty, ako sú aj gender ideológia a prijímanie migrantov. A týmto ich krokom nemôžeme dostať do zákona povinnosť štátu vyplatiť trináste dôchodky, nech by bola vláda akákoľvek.

Každý si môže urobiť obraz sám, že o čo im v rozhádanej a navzájom sa osočujúcej opozícii ide. Je to len zviditeľňovanie sa politických turistov u progresívcov, aby vyvážili ich odchádzajúce percentá k Matovičovi, alebo je to už len zúfalý pokus o to, aby sa vôbec dostali do parlamentu, lebo sú na hranici 7 percentnej zvoliteľnosti ako koalícia?


Zdroj: https://www.facebook.com/www.jurajblanar.sk/posts/2925662160825115


podpredseda SMER - SD a poslanec NR SR Juraj Blanár