V Trenčíne sa koncentruje zlo. Na Pohode sa dnes stretli tí najväčší liberálni slizouni politiky.

13.07.2019 Blogy, Facebook Blogy, Facebook

UŽ AJ POHODA MÁ SVOJICH JEHOVISTOV - VOLAJÚ SA KISKOVISTI A OTRAVUJÚ OPITÉ DETI

Upotený Kiska zbiera podpisy medzi opitými deckami. Pochopil, že nikto triezvy mu ten jeho Žaluď nepodporí.

A všetko, čo má nad tridsať a nemá v sebe bongo trávy, neveriacky krúti hlavou, ako sa ex-prezident môže takto strápňovať po boku Šeligu a Farskej. Vlastne nie Farskej - Remišová is the new Farská.

Vandrujú tam medzi stanmi a žobronia o podpisy ako jehovisti. Dávaj pozor na kaluže, uže.

Už aj Kaščák začína mať obavy, že Kiska to nemôže myslieť vážne a vlastne došiel na obhliadku pozemku pre popradskú mafiu - so Slavkovom to nevyšlo, skúsia trenčianské letisko.

KULT PEZINSKEJ BLONDÍNY

Došla aj Čaputová, prezidentka Tejto krajiny. Vo svojom príhovore okrem tony slniečkarskych fráz zdôraznila, že je hrdá na "túto krajinu". Ona nie je hrdá na Slovensko, na našu republiku, na náš štát. Ona je prezidentkou Tejto krajiny. Gratulujeme.

Ale nebojte, v Denníku N napíšu reportáž o tom, aké mala cárovná prekrásne šaty, ktoré symbolizovali nebeskú múdrosť a Einsteinovu teóriu relativity.

A jej prejav vydajú v špeciálnej prílohe zadarmo do každej domácnosti, aby sa tie nekonečne múdre slová pezinskej referentky stali predmetom kultu a uctievania najbližších generácií.

Lebo tam, kde vidí bežný Slovák gýčovitú slniečkarku, Denník N vidí Vasilisu Premúdru v kombinácii s nádhernou Šeherezádou a divokou Pocahontas, ach, proste, kult pezinskej blondíny.

LIPŠIC DETIČKÁM VYSVETLÍ, AKO SA VYHNÚŤ TRESTU ZA ZABITIE

No a samozrejme, nechýba ani Lipšic. Vysvetľuje deckám hamburgerov, ako zraziť človeka na prechode tak, aby si z toho vyšiel bez trestu a vyzeral ako hrdina.

Ó, áno, to je ten správny vzor pre decká hamburgerov. Nulová morálka a odutá gamba. To dnes letí.

KEĎ SA VULGÁRNI PUBERTIACI HRAJÚ NA MIENKOTVORNÉ MÉDIA

Liberálne Aktuality organizujú debatu s adminmi Zomri. Šéfredaktor Bardy vrieska, že slovo "kkt" nepovažuje za vulgarizmus a pyšne ho niekoľkokrát opakuje za potlesku zhúlených pubertiakov. Waw, cítite tú múdrosť. Asi oddnes začnem čítať Aktuality - sú proste kvalitka.

Ja len, že trápne z toho prišlo aj tučniakovi s vreckom na hlave, ktorý sedel vedľa neho.

PROSÍM PEKNE - TO LEPŠIE SLOVENSKO

Admini Zomri sa slávnostne zhodli na tom, že Blahu treba ignorovať. A preto len za dnešný deň uverejnili proti mne asi 5 hejtov.

Ale ako upozorňuje Bardy, to všetko je super, lebo oni spolu reprezentujú to "lepšie" Slovensko. Hovorí to skoro s takým dojatím, s akým Adolf Hitler hovoril o Nemcoch ako o tej "lepšej" rase. Nacisti by na Bardyho boli hrdí.

KEĎ SLOVENSKO OVLÁDNU LIBERÁLI, BUDE TO RAJ NA ZEMI

Zaklincuje to admin Zomri, ktorý sa zamýšľa nad tým, či vôbec bude treba nejaká spoločenská kritika, keby v marci vyhrali voľby liberáli. Veď oni budú úplne bez chýb.

Keď to hovorí, dojatím sa mu trepoce jeho piskľavý hlások. Detskému publiku vytryskne slzička. Už tomu chýba iba Čaputovej úsmev a jej blonďavá hriva - keby v tej chvíli vošla do miestnosti, decká by prepukli v kolektívny ošiaľ...

NESMEJME SA IM, ONI SÚ RETARDOVANÍ

Už konečne viem, ako to vyzeralo počas Kultúrnej revolúcie v Číne, keď mládežníci freneticky v rukách mávali Maovými červenými knižočkami. Na Pohode zažívame liberálnu reprízu mládežníckej hystérie.

Pri všetkej úcte. Počúval som asi päť minút tých magorov zo Zomri a už nemám žiadne pochybnosti - netreba sa nimi zaoberať, oni sú mentálne retardovaní. Dajme im pokoj, postihnutým ľuďom sa nepatrí vysmievať.

ŠKODA, ŽE NEDOŠIEL ESEŤÁCKY PREMIÉR TRUBAN - VYSVETLIL BY, AKO PREDAL FIRMU

Škoda len, že sa na Pohode zatiaľ neukázal budúci premiér Truban. Možno by deckám vysvetlil, ako by chudobní ľudia nemali mať právo voliť a akí sú nezamestnaní robotníci vlastne len lenivá čvarga.

A možno by konečne vysvetlil, ako mohol firmu predať za niekoľkonásobne vyššiu cenu. Po internete koluje správa, že cez predaj jeho firmy nalial ESET milióny do Progresívneho Slovenska.

UŽ TOHO TRUBANA UPGRADNITE, VEĎ JE AKO POKAZENÁ PLATŇA

Ak sa to, čo tvrdí Borgula, potvrdí, bude to najväčší škandál v dejinách slovenskej politiky... Ale Trubanovi to zjavne nedovaklo. Ten iba dokola opakuje dve slová - "starí politici". Ako pokazená platňa. Mali by mi v ESET-e upgradnúť manuál.

Prepáčte, ale však ten chlap ešte v politike nič nedokázal a už sa hrá na predsedu vlády. Ak nevysvetlí predaj svojej firmy, tak môže byt tak akurát predsedom väzenských odborov. On nechápe, že toto je brutálny škandál!?

ZDRAVSTVUJTE REBJATA!

No nič, želám na Pohodu krásny deň všetkým deťom hamburgerov. Rozmýšľal som, ako ich poteším a už viem - posielam fotku z dnešného rokovania s veľvyslancom Ruskej federácie Alexejom Fedotovom. Považujem ho za vzácneho človeka a priateľa.

Mali sme dnes skvelý rozhovor o Rade Európy, OBSE a našej nedávnej parlamentnej ceste do Ruska.

To viete, detičky, vy sa cítite v pohode, keď ste obklopení chlastom, drogami a politickými podvodníkmi... A ja sa cítim v pohode, keď sa môžem rozprávať s múdrymi ľuďmi, ktorí reprezentujú národ, ktorý nás kedysi oslobodil od nemeckého fašizmu.

Každý si pohodu predstavuje ináč.

Tak čaute. A na zdravie! Hrknite do seba desiate bororo a nechajte sa unášať Zuzankiným slovom, lebo na počiatku bolo slovo a slovo bolo u Zuzanky a to slovo bolo Zuzanka.


Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2352321001673132