Ako deti na pieskovisku!

24.11.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Vo vládnej koalícii to posledné týždne vrie. A hlavnými protagonistami sú Igor Matovič a Richard Sulík. Alebo premiér kontra minister hospodárstva. Najskôr sa Sulíkovi, ako väčšine Slovenska, nepáčilo celoplošné testovanie. Priamo z dovolenky v Dubaji odkazoval, že to je robené dobrovoľne nasilu. Nepáčilo sa mu predĺženie zatvorenia gastro prevádzok, fitnesscentier a pod. Ľudia sa ocitli v strachu pri nekompetentnom riadení štátu.

A odkaz Matoviča? Že či sú v materskej škole. Dokonca dal svojmu vládnemu sparingpartnerovi domácu úlohu, aby Sulík vytvoril plán ako sa má krajina dostať z pandémie a ako otvoriť ekonomiku. Nesníva sa vám. Presne takto sa správa premiér s vicepremiérom. Ozaj ako v materskej škole a s kýblikmi na pieskovisku. Sulík následne povedal, že na Matoviča už nebude reagovať. Sklopil uši. Ale domácu úlohu vypracoval, s plánom nakoniec prišiel, aj keď ho Matovič s ním posielal do Mongolska. A nech to tam zrovna zobchoduje. Sulík na včerajšej tlačovke znova pritvrdil: „Všetko je tu chaotické, ignorujú sa názory odborníkov, riešenia sa predkladajú zo dňa na deň, chýba nám plán, 8 mesiacov bojujeme s koronou a doteraz nemáme žiadny plán“. Kým Sulík na tom pracoval niekoľko dní, Krajči a jeho ľudia z ministerstva prišli s nejakým semaforom z večera do rána. Rovnako ako Matovič s plánom plošného testovania... Takto má vyzerať koncepcia boja s koronavírusom? Čo robili niekoľko mesiacov? A prišlo na odkazy. Matovič povedal Sulíkovi, že je malé decko a niečo len okopíroval z Česka, jeho plán je nezodpovedný a cesta do pekla. A že urobil kompilát. Len pripomeniem Matovičovi, že on má plagiát svojej diplomovky. 

Toto je realita súčasnej vlády. Neschopnosť, neodbornosť, hádky, frustrácia ľudí na Slovensku. A občania, živnostníci, firmy sa zmietajú v problémoch. A oni sa hrajú na pieskovisku. Ako malé decká v materskej škole!



Zdroj: https://www.facebook.com/richardtakac2018/posts/2699587690351406