"To čo je za hlupáka!," ťuká si na čelo robotník, ktorému podávam ruku v Žarnovici

07.09.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Hovorí o Matovičovi - o kom inom.

1. "Minister financií nevie, aký má Slovensko dlh! To je ako keby som ja nevedel, načo slúži vŕtačka," chechce sa, berie vŕtačku a pokračuje v práci. 

2. Z Matoviča sa smeje celé Slovensko. Nám držia palce. "Bojujte za nás," obkolesili nás ľudia v Banskej Štiavnici. Úžasná atmosféra.

3. V Žiari nad Hronom sála praskala vo švíkoch. Rozlúčil som sa heslom kubánskych revolucionárov - venceremos. Ľudia spontánne zdvíhajú zovretú päsť. V Slovákov to vrie. 

4. Už nikto nepochybuje, že Lipšic je grázel. Štvrťmilióna od Penty. Pusipajtáš oligarchov. Ľudia na mítingoch kričia, že patrí do basy. 

5. Bol to Lipšič, čo na Slovensku ako minister zaviedol paragraf 363 a dnes, keď mu na generálnej prokuratúre klepli po jeho gestapáckych prstoch, tak kričí, aby sa zrušil. Ak by farizejstvo nadnášalo, Lipšic je vzducholoď.

6. V Žiari aj Žarnovici sa ľudia pýtajú na očkovanie. Toľko nenávisti voči nezaočkovaným, toľko nátlaku voči deťom - iba preto, že sa slobodne rozhodli nedať si pichnúť Pfizer.

7. Dnes si liberálnu "toleranciu" v praxi odskúšal aj poslanec SaS Marián Viskupič. Vyhlásil, že sa nedá zaočkovať, lebo to má riziká. Okamžite sa doňho pustil bývalý Kiskov poradca Baťo, vraj je "hňup". 

8. Jeho stranícka kolegyňa Cigániková, čo sedí v parlamente vedľa neho, uškrtí Viskupiča svojimi červenými nohavičkami - veď čo si to dovoľuje mať iný názor ako farmafirmy! 

9. Nemôžeš mať iný názor na očkovanie, inak si "dezolát" a "hňup". A potom sa čudujú, že ich majú ľudia za fašistov. Masakrujú aj vlastných - stačí, že vybočia z radu.

10. Ľudia to vidia. A neodpustia. V Žiari sa postavil mladý pán a pýtal sa - keď sa vrátite k moci, zrátate im to? Postaráte sa o spravodlivosť? Budú mať ich zločiny následky?

11. Áno, budú. Lipšicovu chobotnicu dostihne spravodlivosť. Budú pykať za smrť Milana Lučanského. Budú pykať za teror, čo tu rozpútali. A karma si dobehne aj Matoviča a Mikulca.

12. Odchádzame zo Žiaru s nádhernými pocitmi, ľudia sú s nami. V rádiu hlásia, že zomrel Belmondo, je mi to veľmi ľúto. Jeho Muža z Acapulca som videl asi stokrát. Odišla legenda. 

13. V srdci si však z Banskej Štiavnice, Žarnovice a Žiaru odnášame silné pocity. Ďakujeme za to. 

14. Aké dokáže byť Slovensko nádherné pre ľudí, ktorí na rozdiel od Matoviča a Hegera nemusia loziť po kanáloch. 

15. Zajtra Lučenec a Banská Bystrica, tešíme sa. Krásny večer, priatelia. VENCEREMOS




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/3047115172193708