Čo sa vlastne stalo Milanovi Lučanskému?

13.12.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Priatelia, 

čakal som s reakciou, kým sa nedozviem konkrétne informácie o zraneniach bývalého prezidenta policajného zboru Milana Lučanského, ale nedočkal som sa! 

🛑 Prešli 3 dni a som v šoku, že sme sa doteraz nedozvedeli, čo sa vlastne stalo...

Kolujú minimálne tri hypotézy a všetci kompetentní zahmlievajú. 

Ministerka spravodlivosti Kolíková sa aj dnes vyjadrila len neurčito a dokopy sme sa nedozvedeli nič!

🛑 Informácia pani Kolíkovej, že pán Lučanský robil kliky a cvičil aj po tom, ako sa buchol do hlavy, na základe čoho bol hospitalizovaný,  dôveru ľudí určite nezvyšuje! 

🛑 Podľa informácií bol Lučanský na prísne stráženej cele sám. To nám chce niekto nahovoriť, že nikto nevie zistiť, čo sa mu v cele stalo!? Nemajú žiadne video záznamy?

🛑 Ak to nevie zistiť ministerka spravodlivosti, pod ktorú väzenská stráž služobne spadá, tak kto to má byť!? Opakujem ministerka Kolíková mala už dávno jasne vysvetliť a podať verejnosti dostupné a dôveryhodné informácie!

!TOTO JE VEĽMI VÁŽNA VEC!

Zranený väzeň, bývalý policajný prezident, ktorý dnes leží v nemocnici, to nie je banálna záležitosť, nad ktorou sa len tak dá mávnuť rukou! 

V prípade, že sa potvrdí, že Lučanskému niekto k úrazu “pomohol”, tak by mali zodpovední, vrátane ministerky spravodlivosti Kolíkovej, okamžite odstúpiť! Celá záležitosť by mala byť riadne vyšetrená, a to najmä za účasti zástupcov opozície, predstaviteľov Výboru Národnej rady SR pre ľudské práva a prípadne vyvodená aj trestnoprávna zodpovednosť, ak sa potvrdí cudzie zavinenie!!

Mňa osobne bude najmä zaujímať to, čo povie pán Lučanský a nie to, čo hovorí štátna exekutíva a pani Kolíková!



Zdroj: https://www.facebook.com/LadislavKamenickyOfficial/posts/3561041377264613