Desatoro pre rozvoj Bratislavského samosprávneho kraja

12.10.2022 Články Články

Náš program sme nevytvárali ako nejakí jadroví fyzici z príjemného prostredia v luxusnej župnej kancelárii. My sme spolu s tímom jedného pekného dňa sadli do kampaňovej dodávky a išli sme medzi ľudí – medzi tých, ktorí nás podporujú, aj medzi tých, ktorí nás naopak nepodporujú a komunikovali sme s nimi. Nie je umením vedieť len rozprávať, umením je vedieť aj pozorne počúvať. A my sme si vypočuli veci, ktoré nielenže mnohé naše pôvodne zamýšľané programové body potvrdili, ale dokonca niektoré aj prehĺbili, alebo doplnili úplne nové a zásadné. 

Je nevyhnutné, aby sa župa začala zaoberať práve týmito oblasťami, ktoré sú dlhodobo zanedbávané, alebo v nich vedenie Bratislavského samosprávneho kraja hrubo zlyhalo. Problémy v oblasti dopravy, základnej infraštruktúry, energetiky, zdravotnej a sociálnej starostlivosti, environmentálnej politiky, malého a stredného podnikania či školstva, sú jednoducho povedané pálčivé a často aj urgentné.




Zdroj: https://www.facebook.com/JanMazgutSMER/posts/pfbid02RV6A2BzJcYKuNoRLRFN5ja33ENmfs7HGKBx6BHUpLgWih4ptme3sba1uPCVf3gUCl