Je toto vôbec možné?

28.09.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Predseda vlády Igor Matovič vulgárne nadáva bežným Slovákom a vyhovára sa ako malý chlapec. Za toto by mal okamžite odstúpiť. 

1. Matovič dnes ľudí na Slovensku nazval "bláznami", vynadal nám, že sme mu to pokazili, že sme ako občania zlyhali a sme nezodpovední, že "ser..me" na opatrenia a kvôli nám rekordne rastie počet nakazených.

2. Ešte včera stihol Igor Matovič vulgárne vynadať doktorovi Bukovskému a bývalému poradcovi Ivety Radičovej Mariánovi Balászovi.

3. Mali totiž iný názor ako on, a tak sú vraj "primitívi", "dilinkovia" a nemajú si "obtierať papulu" o jeho Pavlínku.

4. Ešte deň predtým nadával mne a v parlamente ma urážal obscénnymi výmyslami. Iba preto, že som sa ho spýtal na zlodejinu, z ktorej je podozrivý a v ktorej ako biely kôň figuruje jeho manželka.

5. Toto je sumár predsedu vlády za posledné tri dni. Nadáva opozícii, nadáva novinárom, nadáva lekárom a najnovšie nadáva všetkým Slovákom - všetci sme zodpovední za jeho zlyhania.

Milý pán premiér! 

6. Možno ste si nevšimli, ale neboli to bežní ľudia, kto v boji proti korone premárnil celý august, nijako krajinu nepripravil na druhú vlnu a dnes sa vyhovára na celé Slovensko. Boli ste to vy, kto v lete zlyhal.

7. Neboli sme to my, kto na svadbe svojho poslanca ostentatívne nenosil rúško a celému Slovensku tak ukazoval, ako treba ignorovať opatrenia. Boli ste to vy, kto zlyhal.

8. Neboli sme to my, kto už v čase druhej vlny negoval opatrenia epidemiológov a len preto, aby sa zapáčil, zľavoval obmedzenia na svadbách. Boli ste to vy, kto zlyhal.

9. Neboli sme to my, kto ignoroval najdôležitejší summit V4 v tomto roku, keď sa so šéfkou Európskej komisie bojovalo o miliardy pre Slovensko. To vy ste dali radšej prednosť plačovke pred parlamentom a osočovaniu opozície. Ďalšie fatálne zlyhanie, ktoré bude Slovensko bolieť.

10. Neboli sme to my, kto počas prvej vlny zatvoril celé Slovensko a medzitým poslal manželku vybavovať státisícové zmenky do spoločnosti Arca. To vy ste takto dali prednosť vlastným ziskom pred osudmi Slovákov - to vy ste zlyhali. 

11. A neboli sme to my, Slováci, kto zneužíval koronakrízu na ožobračovanie dôchodcov a robotníkov, ale vy a vaša neoliberálna vláda.

12. Pozrite sa konečne do zrkadla, pán premiér a prestaňte zhadzovať váš úrad. Prestaňte nám nadávať, prestaňte vulgárne okydávať každého, kto s vami nesúhlasí. Prestaňte sa správať ako pubertiak. 

13. Spomeňte si, ako ste ako opozičný poslanec nevyberane kopali do našej vlády - buďte chlap a znášajte kritiku, ktorá ide od nás a ktorá je ďaleko miernejšia než tie vaše nenávistné a hysterické výstupy proti Smeru.

14. Zlyhali ste, pán premiér. Nepripravenosť Slovenska na druhú vlnu je čisto vašou zodpovednosťou. A každá prípadná obeť koronakrízy ide na vašu hlavu.

15. Prestaňte prskať a prestaňte rozoštvávať Slovensko.

16. Ak to psychicky nezvládate a chcete každý deň len nadávať Slovákom za vaše vlastné zlyhania, tak radšej okamžite odíďte z funkcie a nezavadzajte.

17. Slovensko dnes potrebuje lídra, nie nevychovaného kriklúňa.

18. Dúfam, že mi za moju kritiku zase vulgárne nevynadáte a neobviníte zo zoofílie, lebo toto je váš štýl - váš mentálny vek zjavne nepresahuje trinásťročného fagana na sídlisku.

19. A áno, chystá sa na vás žaloba a budete za svoje zlyhania platiť.

20. Karma si na vás pochutí.



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2749075275331034