Keď sa raz budú písať dejiny karmy, tak toto bude asi najvtipnejšia kapitola

14.07.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Keď sa raz budú písať dejiny karmy, tak toto bude asi najvtipnejšia kapitola. Minister školstva Gröhling z SaS je plagiátor. A vraj stiahol svoju diplomovku, aby sa na to nedošlo.

1. Toto keby niekto napísal ako divadelnú hru, tak ho vysmejú, že je to fraška. Toto sa proste nemôže stať. To nevymyslíš - to je slovenský liberalizmus!

2. Slušnovláda je plná plagiátorov. A zbabelcov. Vrátane ministra školstva z tej najprincipiálnejšej SaS! Otázka už odrazu nestojí, kto všetko z koalície opisoval diplomovku - ale kto nie.

3. SaS-ka sa v priamom prenose morálne rozkladá. Najskôr naložia Dankovi a vrieskajú po ňom, aby odstúpil za plagiát - spomínate, Nicholsonová tri tlačovky denne, hysterické záchvaty, oheň a síra, plagiátor musí odstúpiť!

4. Rok na to sa stane to isté koaličnému partnerovi Kollárovi - odrazu už žiaden oheň a síra, len tichučké hryzkanie, krčenie ramenami a pri hlasovaní o nedôvere Kollárovi zbabelo odídu. Celé Slovensko sa na nich smeje. Hanba na tri zimy.

5. Ale aby sa nepovedalo, tak pred kamerami to dávajú na hrdinov kaviarne a vyzývajú Kollára k zodpovednosti. A moralizujú. Aby z toho vytrieskali nejaké politické body.

6. A vo chvíli, keď si už všetci myslia, že je po kauze a že karma sa už na sulíkovcoch dobre vyšantila, príde druhá vlna. Gröhling. Ich vlastný minister školstva. Plagiátor.

7. Keby bola karma žena, tak ju pozvem na večeru. Pretože má neuveriteľný zmysel pre humor.

8. No dobre, dobre, SaS aspoň teraz môže všetkým ukázať, akí sú iní a zásadoví a principiálni a tak. Problém je, že ja už niekoľko hodín po celom internete hľadám ich zásadovú a principiálnu reakciu, ako by mal Gröhling okamžite odstúpiť... a nič. Neuveríte, ale nikde nič.

9. Haló, kde sú vaše nahnevané statusy, pani Nicholsonová? Aha, chápem, tak ste zúrivo ťukali do klávesnice, že má Gröhling odstúpiť, lebo "vy ste iní", až sa z toho klávesnica polámala a vy ste to nemohli dokončiť. Chápem, stane sa.

10. A Sulík už už zvolával tlačovku, na ktorej chcel vyhlásiť, aký je strašne principiálny a ako okamžite stiahne Gröhlinga, ale ako na potvoru, došli teplé rožky a musel utekať do potravín. Jasné, keď máš hlad, nie si to ty, pán predseda SaS. Chápem, stane sa.

11. Ešteže minister školstva nepotrebuje nahnevané reakcie kolegov a sám odstúpi. Veď je chlap. A chápe, že Slovensko bude v celom svete na posmech, keď bude nielen na čele parlamentu, ale ešte aj na čele rezortu školstva - plagiátor. To je, ako keby na čele cirkvi stál ateista. A na čele hasičov pyroman. To proste nejde.

12. Naslušnejší Gröhling určite odstúpi. Alebo už odstúpil, len nikde neviem nájsť jeho vyhlásenie - prosím, pomôžte, musel som to prehliadnuť. Veď SaS-kári sú tí najprincipiálnejší. Niekde to musí byť!

13. Alebo že by boli Sulíkovci takí istí pokrytci ako zvyšok slušnovlády? Nijéééé. Tomu nemôžem uveriť. Veď to by zlomilo srdce celej bratislavskej kaviarni.

14. Úprimne - podľa mňa momentálne leží Boris Kollár na zemi a lapá po dychu, ako sa nevie prestať smiať. A Andrej Danko sa musí posledné týždne neuveriteľne zabávať - kopali doňho ako zmyslov zbavení a teraz sa im to všetkým vracia. Aj s úrokmi.

15. Najskôr Kollár, potom Gröhling. A ktovie, kto bude ďalší. Dajme tejto vláde ešte niekoľko mesiacov a oni sa tak znemožnia pred celým Slovenskom, že si svoje niekoľkomesačné pôsobenie na ministerských postoch radšej ani nedajú do CV-čka. Lebo sa za to budú hanbiť.

Pán minister Gröhling, pri všetkej úcte - je čas urobiť to, k čomu ste vyzývali iných. Odstúpiť. Pekný večer!



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2676772299227999