Koaličná rada sa dohodla, že ministra zdravotníctva Krajčího neodvolá

24.02.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Povedzte, priatelia, existuje vôbec nejaký pozemský dôvod, aby niektorý z členov tejto vlády odstúpil? 

1. Slovensko je najhoršie na svete v počte úmrtí a hospitalizácií. V každej aspoň trochu civilizovanej krajine by za to niekto niesol politickú zodpovednosť. U nás nie. U nás Matovič udelí Krajčímu možno aj štátne vyznamenanie - Rad Zubatej s kosou. 

2. Ale čo čakať. Premiér neodstúpil za plagiát, dokonca plagiátor vedie aj ministerstvo školstva. Všade inde sa za takéto veci odstupuje, u nás nič. Nám vládne Plgt. Matovič a experimentuje na Slovákoch ako doktor Mengele, wie fantastisch. 

3. Mafián na čele parlamentu poruší núdzový stav a vyváža v štátnej limuzíne missku - a tiež nič. Podľa mňa by nepomohla ani vražda v priamom prenose - ani to by nebol dôvod na odstúpenie. Oni by nám vysvetlili, že za to môže Sulík.

4. Veď napokon - podľa Matoviča Sulík môže za tisíce ľudských životov a aj tak ho neodvolá. Hovorím - neexistuje pozemský dôvod, aby niekto z Matovičovej vlády odstúpil. Mission impossible.

5. Ja len zopakujem - minister zdravotníctva nebol celý rok schopný povoliť experimentálnu liečbu na Covid, vrátane Ivermektínu. Mohlo to zachrániť stovky životov. A on si ďalej spokojne hovie na ministerskom kresle a zbožné žienky mu žehnajú chlóru a salarabandu. 

6. Ešte aj keď naveľa-naveľa po roku doviezol smiešnych 9 tisíc kusov Ivermektínu, ktoré by stačili možno tak na Sninu a neďaleké Medzilaborce, nie na celé Slovensko, tak on predpisovanie tohto lieku nechá alibisticky na obvoďákov. 

7. Namiesto toho, aby došlo z ministerskej úrovne jasné odporúčanie, aby sa ho nebáli predpisovať, Krajčí to nechá tak. Babrák! 

8. Obvoďáci vám to nepredpíšu a ďalej sa bude umierať, ale ministerstvo nič - umyli si nad tým ruky ako Pilát Pontský! Tak to tu dnes fungujeme - nemá to hlavu ani pätu, veci sa neriešia, nič sa nedoťahuje.

9. Už len za toto by mal Krajčí okamžite odstúpiť. A to už ani nehovorím o tom, že nám kvôli nemu nemocnice riadia lesníci a hutníci a on odvoláva profesorov a odborníkov, ktorí Ivermektín používali a mali s ním výsledky. Veď toto je priam križiacka výprava proti liečeniu Covidu!

10. Covid sa nelieči, ale chaloš nemusí byť smutný - nie je v tom sám. Nelieči sa ani rakovina, ani srdcovo-cievne choroby, nelieči sa nič. 

11. Prevencia prestala existovať. Ak práve nie ste po ťažkej autohavárii, tak vás neošetria. Len Covid a akútne stavy. Úplná salarabanda! 

12. Toto je totálny kolaps štátu. A zodpovedný je samozrejme premiér Matovič, ale ten nás bude testovať až kým neumrie posledný Slovák. Ten neodstúpi v živote. 

13. No že nemá v sebe ani kúsok sebareflexie minister Krajčí a že sám neodstúpi, to je ľudsky absolútne nepochopiteľné. Ako sa môže pozerať ľuďom do očí? Je taký istý sociopat ako Matovič? Nulové svedomie? Nulová empatia? 

14. V slovenskej politike od nástupu Matovičovej vlády absolútne prestal platiť princíp politickej zodpovednosti. Toleruje sa všetko. Môžeš byť aj ten najneschopnejší packal na zemeguli, ale si "náš človek", tak si ťa nedáme. 

15. Dávam modrým "boľševikom" mesiac, maximálne dva. Toto nemôžu ustáť ani tí najväčší psychopati. Nemôžu. 

#referendum2021



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2885565321682028