Koaliční pročkovia zarezali všetky naše mimoriadne schôdze - kašlú na rast cien potravín, kašlú na bankrot verejných financií, kašlú na chaos v zdravotníctve

29.09.2021 Články, Facebook Články, Facebook

1. Jasné, umlčme opozíciu, umlčme parlament. Zavrime ústa kritikom, zavrime ústa ľuďom. Ako v tridsiatych rokoch v Nemecku.

2. Na sociálnej sieti som sa dokonca dozvedel, že to najsamnajlepšie riešenie podľa slniečkarskeho podnikateľa Čekana je zrušiť Blahovi fejsbúk. 

3. Vraj keby ma zrušili, plus TV Slovan, tak by bolo na Slovensku o 90% bludov menej. A Šnídl z Denníka N mu na to odpovedá, že ešte treba zrušiť aj uhríkovcov. 

4. Oni si tam hrkútajú ako dvaja gestapáci v Osvienčimu, že koho bude najlepšie zrušiť, komu zavrieť ústa, komu zobrať slobodu. Perfektné.

5. V mene očkovacej kampane treba vypnúť demokraciu - toto je slovenský liberalizmus. Himmler by sa zalizoval - Slowakische Liberalismus, ja wohl!

6. A sekunduje im ešte aj Čaputová, ktorá tu tára o vlnách nenávisti, pričom nikto viac nešíri nenávisť ako jej liberálny tábor proti nezaočkovaným ľuďom.

7. Ľudia ich majú na saláme. Aj s tým ich očkovacím apartheidom. Kamarát mi so smiechom vravel, vraj bol minule v reštaurácii a hádajte, ako si vysvetlili OTP režim.

8. Máte Očkovanie, máte Test, alebo máte v Paži? - pýtal sa ho čašník. A on na to - mám v paži. Tak nech sa páči, vitajte u nás, smeje sa čašník.

9. Sú zúfalí, lebo násilie nepomáha. Ľudia majú vlastný rozum a vlastnú slobodu. Hrubý nátlak na očkovanie nepomôže - práve naopak. 

10. Čím viac budú terorizovať Slovákov, tým viac bude rásť Robert Fico a Smer. Sami si za to môžu. A úplne najviac sa mi páči, ako sa z toho teraz vzájomne obviňujú. 

11. Tódová včera urobila úplne surrealistický rozhovor s Matovičom, kde jej Matovič vyčíta, že "to vy ste reinkarnovali Fica", "vy ste ho stvorili". A potom sa takmer rozplače - to lebo ste ma kritizovali a dosť nechválili. Fňuk.

12.  A Tódova po ňom vrieska - nie, to vy ste Fica stvorili. Nie my... A my sa váľame od smiechu na zemi - liberálne médiá sa s Matovičom hádajú, kto je na vine, že Smer takto rastie. Epické. 

13. To len dokazuje, ako veľmi sú médiá politicky angažované - nie je na nich nič nezávislé. Chcú len zničiť Roberta Fica a ľavicu - o nič iné nejde. 

14. My sa na tom skvele zabávame. Nezničia nás. A nepokoria Slovákov. Všetko sa im vráti ako karma. Všetko.

15. Pozdravujeme vás, priatelia - ten pocit, keď môžeš cestovať električkou, zatiaľ čo Matovič bez pancierovanej limuzíny nemôže zájsť ani po rožky do večierky.

Krásny deň




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/404086667755287