Len človek s "inteligenčnou" a "morálnou" výbavou pani Remišovej dokáže obviniť z teroristického útoku vo viedni SMER - SD a R. Kaliňáka!

05.11.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Pokladám za zvrhlý hyenizmus a morálne dno to, že sa pani Remišová rozhodla zneužiť túto tragédiu na politický útok. Rozumiem, že sa zúfalo snaží zachrániť svoju politicky už neexistujúcu stranu, no výsledok je rovnaký, ako vždy - vlastné znemožnenie sa a poodhalenie jej totálnej neznalosti platnej legislatívy. Aj tentokrát ukázala prstom na SMER - SD bez toho, aby si naštudovala relevantné zákony. Inak by vedela, že ani zbraň a ani strelivo si páchateľ u nás nemohol kúpiť legálne, čo medzičasom potvrdil už aj predseda predstavenstva Združenia vlastníkov strelných zbraní Legis Telum Ľ. Miklánek.

Pani Remišová, šírite nechutné klamstvá a čo je horšie, využívate na to smrť nevinných ľudí - obetí teroristického útoku. 

Práve vďaka nekompromisnému postoju tak strany SMER - SD, ako aj Roberta Kaliňáka v migračnej politike, ale aj pri migračných kvótach, sa takéto teroristické útoky na Slovensku neodohrávajú, ZATIAĽ. (Všetci poznáme názor tak pána Kisku, ako aj pani Remišovej na povinné kvóty).

Pán Kiska bol síce podvodník s prepojením na popradskú mafiu, no mal aspoň toľko kultúry a súdnosti, aby neklesol tak hlboko ako vy, pani Remišová.




Zdroj: https://www.facebook.com/kalinakerik/posts/730534424202628