Liberálna pravica na Slovensku je v takom dezolátnom stave, až z toho začína byť smutno aj mne, presvedčenému ľavičiarovi

14.06.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Toľko primitívov pokope, veď to je hotová galiba.

1. Kedysi sa to hralo na intelektuálny výkvet zemegule a dnes si to na zjazde SaS odgrgne, že "hranatý a jamkatý". 

2. Takto sa vyjadril ex-minister financií Ivan Mikloš o svojich politických rivaloch. Úroveň dvanásťročného hejtera na internete. Blahoželáme. Friedrich von Hayek by bol hrdý.  

3. Gorilia troska, čo tu rozpredala celé Slovensko do zahraničia a zlikvidovala sociálny štát, sa dnes promenáduje spolu s Kočnerovým kamošom Sulíkom na zjazdoch neoliberálov. A vypadávajú z neho takéto intelektuálne skvosty. Dá sa vôbec klesnúť ešte hlbšie ako Mikloš? 

4. Ďalšia intelektuálna hviezda liberálnej kaviarne Mária Kolíková včera v dokrútke na Markíze vyletela na nášho podpredsedu Jura Blanára, že je "sprostý". Baba normálne, že chytila nervový záchvat. 

5. A to stačilo, že jej Juro Blanár stoicky pripomenul, ako Marienka tíško sedela v našej vláde a ani jej nenapadlo, že by krivého slovka povedala na nominantov Smeru, ktorých by dnes najradšej zatvárala či ešte horšie - spomeňme si na generála Lučanského.

6. Hralo sa to na intelektuálnu prvú ligu pravice a nakoniec sa ukázalo, že je to len vulgárne a hysterické ohreblo. Pravica musí byť naozaj zúfalá, keď z trápnej Kolíkovej robia svoju superstar. 

7. Im proste došli kádre. Nemajú nič. Matovič so Sulíkom tu celý rok zabávali Slovensko svojimi vulgárnymi prestrelkami ako Laurel a Hardy. Ľudia umierali a oni sa vadili. Úplný mentálny výter. 

8. Ich nominanti sú hotová katastrofa. Letecký technik Mikulec - "minister prchkej povahy" - vrieska po opozícii, vraj sme chrapúni. Čo dodať. Školstvo riadi kaderník, hemží sa to tam plagiátormi.

9. A ešte aj ich prezidentka je až taká odborne podkutá, že si ako svoju publikačnú činnosť uvádza infantilné brožúrky, cez ktorých produkciu ju financovala Nadácia otvorenej spoločnosti. Bravó!

10. Hovorím - kedysi sa tu kaviarenskí pravičiari predvádzali, akí sú intelektuálne nadradení a odrazu celý ten ich zázrak spľasol ako bublinka z bublifuku: sú nevzdelaní, hlúpi a primitívni. 

11. A teraz nehovorím o duševných maloroľníkoch, z ktorých sa chytá za brucho už celé Slovensko. Pravica do parlamentu vyslala ako svoje mozgové trusty také individuality ako Pročko či Tabak. Ohromne sa bavíme.

12. Ja teraz ale hovorím o ich akože-intelektuáloch. Mikloš sa strápňuje primitívnymi pokrikmi na opozičných lídrov. Osuský prefackáva občanov - mastičkár je deň za dňom senilnejší. Kolíková používa slová ako hlúpučká brigádnička v bižutérii. Úplne bez úrovne. Banda pohoničov. 

13. Ľavica dnes ponúka vzdelaných profesionálov, pravica len treťotriednych zabávačov. Na čele Smeru je docent práva, ja som napísal tucet vedeckých kníh, máme v našich radoch kvalitných ekonómov a skúsených politikov.

14. Pravica má Kolíkovú, Remišovú a Pročka. Prepánakráľa. V takejto zostave by ich neprijali ani do ZOO, aj na miestnu faunu už majú vyššie nároky. 

15. Pravica ukázala, že je odborne kompletne plonková. A stráca nervy. Vrieska, plieska, vulgárne nadáva. Kaviareň sa tu naparovala, že je najmúdrejšia vo vesmíre. Zahučala hora a porodila myš. 

Slovensko dnes potrebuje návrat normálnych, vzdelaných ľudí, návrat dôstojných, rozhľadených a sociálne cítiacich lídrov, návrat zdravého rozumu. 

Bojujeme, priatelia. Dáme tých kaviarenských primitívov z hrušky dole!




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2978094135762479