Loď, ktorá sa plaví do neznáma!

05.01.2021 Články, Facebook Články, Facebook

Milí priatelia, 

akurát som si pozrel video posledného dňa Milana Lučanského v Policajnom zbore SR. Zdravý, sympatický a usmiaty chlap, plný sily, len o rok starší odo mňa. 

REALITA DNES?

Dnes už nie je medzi nami! Hrozné! Tisli sa mi slzy do očí a mal som zimomriavky po celom tele...

Toľko emócií som na sociálnych sieťach ešte nezažil. Stovky statusov, tisíce sviečok pred policajnými stanicami po celom Slovensku a desaťtisíce komentárov ukazujú, ako si ľudia Milana Lučanského vážili!!

Racionálne rozmýšľajúcich ľudí našťastie nezaujíma úporná snaha Matovičovej vlády a niektorých médií, prezentovať generála Lučanského ako skorumpovaného človeka, alebo ako akéhokoľvek kriminálnika, ktorý si vo väzbe sám siahol na život! 

To je cynizmus najhrubšieho zrna, za ktorým cítiť politické záujmy tých, ktorým sa hrdina Milan Lučanský nehodil do ich hry!

Ľudia si našťastie utvárajú svoj názor sami. Z informácií, ktoré dnes máme to vôbec nevyzerá na “samozranenie” a samovraždu! 

PRÁVE NAOPAK, na cudziu “pomoc”. Ak by sa to potvrdilo, tak táto vláda by si mala okamžite zbaliť kufre a opustiť loď. Ak nie tak ju z tej lode vyhodia pasažieri!



Zdroj: https://www.facebook.com/LadislavKamenickyOfficial/posts/3612010735501010