Matovič už zase plače

10.12.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Vraj prehral. Lebo on toto celé vníma ako súťaž krásy. S prezidentkou. A vraj to nevyhral. 

1. Chcel nasilu testovať ľudí, aj keď to nikam neviedlo. A teraz plačká, že mu prezidentka zobrala hračku. A tak sa mstí. Zatvára celú krajinu. 

2. Od 21. decembra budú zavreté obchody aj školy. Reštauráciám sa pomstil za protesty a zakázal otvorené terasy už teraz... A prakticky všade budete potrebovať test.

3. Ľudia prichádzajú o všetko a on tam vyplakáva, ako on, jeho urodzenie, prehralo. Je tu len on, on túžil, on chcel, on plakal, on prehral a všetci ho ľutujme. Lebo on nechcel "cikať" proti prezidentke. 

4. Nemám prezidentku Čaputovú v obľube, ale toto, čo dnes predviedol Matovič, je také trápne a nechlapské kopanie do prezidentky, že mi je z toho normálne zle. 

5. Prestaňte sa vyhovárať ako malé decko, človeče! Ničíte ľuďom život a nie, nemôže za to prezidentka, môžete za to vy. 

6. Nemôžu za to ani protestujúci 17. novembra - čísla nám rastú od tej vašej násilnej špajchlovačky, takže za to môžete zase len a len vy!

7. Zbabrali ste to v lete. Zbabrali ste to pri celoplošnom testovaní, ktorým ste znásilnili ľudí. Zbabrali ste všetko, čo ste chytili do ruky. 

8. Rozoštvali ste národ a vniesli do slovenskej spoločnosti tony nenávisti. A ďalej v tom veselo pokračujete a našli ste si nový terč - najskôr Robert Fico, potom Richard Sulík, teraz Zuzana Čaputová. Na koho sa budete vyhovárať po Vianociach? 

9. Už konečne odstúpte, pán premiér. Ani len na tlačovke sa neviete slušne správať a čumíte do mobilu, že čo vám píše Pavlínka - nechce ísť náhodou Klárka pred Vianocami nakupovať, že by ste predsa len otvorili obchodíky? Aspoň tie, ktoré vlastnia vaši kamaráti, hm? Takto to máte vo zvyku, či?

10. My v Smere robíme, čo sa dá. Reformu ústavy, ktorou menia Slovensko na totalitu, dávame na ústavný súd. Od januára začíname zbierať podpisy na referendum. Tlačíme na predčasné voľby a bojujeme v parlamente. 

11. Je rad na prezidentke, aby svoje kritické slová voči Matovičovi doložila činmi a šialenému predsedovi vlády sa postavila - dnes z nej urobil handru, do ktorej si chrapúnsky utrel topánky. 

12. Čo s tým budete robiť, pani prezidentka? A postavíte sa za ľudí?



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2823400217898539