Milí priatelia, dovoľte reakciu na dnešnú infantilnú Korčokovu odozvu na kritiku Smeru

12.07.2020 Články, Facebook Články, Facebook

Milí priatelia, dovoľte reakciu na dnešnú infantilnú Korčokovu odozvu na kritiku Smeru:

1. Kým v Británii tisíce slovenských občanov pošlú do karantény, Korčok rieši Venezuelu. Kašľať na Slovákov, prioritou je signor Guaido z Caracasu.

2. A keď to Korčokovi vytkneme, tak reaguje ako malý chlapec a prská na Smer a osobitne na mňa.

3. Korčok sa vo svojej reakcii naparuje, že on vie o tom, že Británia bude posielať Slovákov do karantény, už týždeň. No skvelé! Ještě větší břídil, než jsme doufali!

4. Takže hneď ako sa tuná pán minister pred týždňom dozvedel, že Briti Slovensko takto nehanebne ponížia, tak chytro utekal a urobil maximum pre ochranu našich občanov v Británii – a bezodkladne uznal nejakého amerického tajtrlíka za prezidenta dakde vo Venezuele.

5. Bravó, Ivan! Úplný diplomatický majsterštik! Celému Slovensku sa okamžite uľavilo.

6. A keď strana SMER-SD ústami svojho predsedu Roberta Fica Korčokovi úplne logicky vytkla, že slovenská diplomacia zlyhala, veď máme preboha minimum nakazených a všetci naokolo do Británie môžu cestovať bez karantény – tak viete, aká bola jeho reakcia? Podržte sa.

7. Vraj „šéf Smeru definitívne prešiel na pozície poslanca Blahu“. Tomuto sa hovorí posadnutosť. Čo mám ja spoločné s tým, že Británia trestá našich občanov a Korčok nie je schopný chrániť naše národné záujmy?

8. Toto je úplná fraška. Tak Británia prefacká Slovensko a Korčok sa oháňa Blahom. Hej, hej, chrániť slovenských občanov v Británii, to sú výlučne Blahove postoje. Nikoho iného. Zvyšok Slovenska je z karantény Slovákov v Británii v hromadnej eufórii a Korčokovi nadšene tlieskajú za to, že to s Britániou tak nádherne spackal.

9. Milý pán Korčok, máte pravdu. Ochrana našich občanov – to sú Blahove postoje. Ochrana medzinárodného práva – to sú Blahove postoje. Ochrana Slovenska a našich národných záujmov – to sú Blahove postoje.

10. Ale nielen moje. Sú to rovnako postoje každého normálneho človeka na Slovensku. S výnimkou vás. Tak do toho neťahajte vašu nenávisť voči mne a radšej pomôžte našim občanom v Británii. Je to vaša psia povinnosť.

11. A už sa prestaňte vyhovárať. Za to, ako sa na našich občanoch vyvršuje Británia, nemôže ani Fico, ani Blaha. A asi vám to zlomí srdce, ale ani Putin.

12. Za toto môže len a len vaša neschopnosť ako ministra zahraničných vecí. A celej Matovičovej vlády.

13. Dúfam, že zahraniční Slováci, ktorí volili slušnovládu, sú teraz spokojní – v karanténe si dosýta oddýchnu a naberú nové sily, gratulujeme.

14. Spamätajte sa, pán Korčok, prestaňte kopať do opozície a začnite robiť to, za čo ste kráľovsky platený – chrániť Slovákov v zahraničí. Ďakujeme.

15. Neviem sa zbaviť pocitu, že prvý, kto poletí z tejto vlády, je Ivan Korčok. Jeho neschopnosť bije do očí. A viete, čo je na tom najlepšie. Neprešiel voľbami, takže keď ho vylejú, nevráti sa ako poslanec do parlamentu, ale ak sa nad ním zľutujú, bude referentom na ministerstve. Ups. Už čoskoro 



Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/2675617619343467