Na Slovensku hrozí sociálny výbuch a oni sa hrajkajú s agentíkmi

16.03.2022 Články, Facebook Články, Facebook

Kým tu médiá riešia nejakých štyroch trápnych agentíkov, na Slovensku sa schyľuje k sociálnym nepokojom. Odbory už otvorene hovoria o generálnom štrajku. 

1. Odborový zväz KOVO dnes oznámil, že začína organizovať mítingy po celom Slovensku a v máji do úvahy prichádza aj generálny štrajk. 

2. Sociálna a ekonomická situácia na Slovensku je hotová katastrofa a vláda ďalej veselo kašle na ľudí - jediné, čo riešia, sú zbrane pre Zelenského a hejt proti Rusku. 

3. Najnovšie odpútavajú pozornosť nejakými agentíkmi Ruska, ktorí mali vplyv akurát tak na školské osnovy dakde na škole v Liptovskom Mikuláši. Úplný Armageddon!

4. Keby radšej riešili, že na najvyšších pozíciách štátu sedia očividní agenti USA a nie nejakých pešiačikov - pre Slovensko je ďaleko väčší problém, že Naď skáče, ako píska Pentagon a ťahá nás do vojny.

5. Mimochodom, zaujímalo by ma, či NBÚ zablokoval Hlavné správy kvôli jednému nepodstatnému ex-redaktorovi, ktorý vyzvedal pre Rusko. 

6. Redakcia tohto opozičného médiá o tom podľa vlastných slov nevedela - nemáte odkiaľ vedieť, že je niekto agent, nemá to napísané na čele.

7.  Ak kvôli tomuto zablokovali opozičné médium, potom je otázka, prečo nezrušia celú SIS a nezakážu Akadémiu ozbrojených síl - veď aj tam našli agentov.

8. V skutočnosti je vláda na veľmi tenkom ľade. Ak uplatňuje kolektívnu vinu na redakciu kvôli jednému ex-zamestnancovi, porušuje ústavné práva a zavádza prachsprostú cenzúru. A to bude mať následky. 

9. Ale čo sa čudujeme. Vláda premieňa Slovensko na fašistický režim v každej oblasti. Krásnym svedectvom je dnešný status Eugena Kordu, prorežimového novinára. 

10. Korda odporúča rozpustiť odbory - vraj sú "komunistická chátra" a "gang príživníkov". Adolf Hitler by to nepovedal inak. A stačí rozpustiť, Geňo, alebo rovno šupnúť do koncentráku ako Adi? 

11. Im fakt nedopína, ako pracujúcich ľudí likviduje zdražovanie. Fabriky kľakajú, jedna po druhej. Rastie sociálne napätie. Toto keď vybuchne, tak už spoločnosť nikto nedá dokopy. 

12. A čo teraz rieši prezidentka Čaputová? Okrem toho, že by nás najradšej odpojila od plynu a vtiahla do vojny s Ruskom, tak dnes prispela aj mimoriadne cenným "vlasteneckým" príspevkom. 

13. V maďarskom jazyku zagratulovala Maďarom k revolúcii v roku 1848/1849, ktorú si na Slovensku spájame najmä s povstaním štúrovcov proti maďarskému národnostnému útlaku. 

14. To sme sa to dožili - za citovanie Ľudovíta Štúra ťa zavrú a tých, proti ktorým štúrovci bojovali, Čaputová oslavuje. Prepáčte, naši drahí národní hrdinovia! Musíte sa v hrobe obracať!

15. Kašľú na Slovákov, kašľú na naše dejiny, kašľú na našich národných buditeľov, kašľú na sociálnu situáciu pracujúcich ľudí - kašľú na všetko. Jediné, čo ich zaujíma, je Amerika a Zelenskyj.

Kto chce kam, pomôžme mu tam. Myslia si, že sa vezú na vlne rusofóbie - ľudia sa však z hejtu proti Putinovi nenajedia. Keď ten kotol na Slovensku vybuchne, americké frázy Čaputovej nepomôžu. 

Tik-tak-tik-tak.




Zdroj: https://www.facebook.com/LBlaha/posts/509832010514085